2821
2789
عنوان

چقدر حسودیم شد

1021 بازدید | 28 پست

منو دختر جاریم همسنو سالیم،  دوتامون هم اسمیم، دوتامون شغلمون ی چیزه، و ی جا کار میکنیم،  من خیلی قشنگ تر اون بودم الان باردار شدم از ریختو قیافه افتادم به شدت چاق شدم، اون بینیشو تازه عمل کرده خیلی خوب شده  

من اندامم به برمیگرده یا همینجوری میمونه؟  واقعا گرد شدم، دلم میخاد برم باشگاه به خودم برسم ولی هیج کاری نمیتونم بکنم

چه جالب!این همه شباهت

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

وا خب چرا اون بدبخت رو تخریب می‌کنی تو تنبلی به اون چه

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم بارداری همینه دیگه کیو دیدی تو بارداری تغییر نکنه بعد زایمان برمیگردی به تنظیمات کارخانه اگرم برنگشتی برو باشگاه بهتر از قبلم میشی تازه

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

من دوماهه زایمان کردم لاغر شدم از ریخت افتادم باز تپلی بهتره

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

عزیزم شما داری مادر میشی 

تمام این روزا میگذر انشاءالله نی نی تو بسلامتی بدنیا آوردی

چند وقت که گذشت شروع کن ورزش کن رژیم غذایی شیردهی بگیر

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر