2777
2789
عنوان

حق الناس

97 بازدید | 13 پست

سلام خواهرای عزیزم

یکی از آشنایان بنده می خوان برن کربلا

اما یک نفر ازش خیلی ناراحته

بعد اون یک نفر در دسترسش نیست 

نه شماره از ازش داره ونه میدونه کجاست که ازش حلالیت بخواد ، اما خیلی پشیمونه واقعا

به نظر شما زیارتش قبوله

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

چقدر دلت خوشه فکر می‌کنی همه ی آینه‌ای که میرن کربلا کارشون درست بیشترهاشون حروم خورن

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر دلت خوشه فکر می‌کنی همه ی آینه‌ای که میرن کربلا کارشون درست بیشترهاشون حروم خورن

عزیزدلم این فرق داره اصلا حالش خوب نیست 

حیفه این همه راه بری بعد زیارتت قبول نباشه

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

بره به جابی اون هم یکدوره زیارت کنه

اربعین شلوغه فکر‌نکنم بتونه

منم خودم می خوام برم ولی فکر نکنم بشه

عزیزدلم این فرق داره اصلا حالش خوب نیست حیفه این همه راه بری بعد زیارتت قبول نباشه

نمیدونم 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

به چه دلیل؟شاید عذاب وجدان الکی داره

نه الکی نیست طولانیه بحثش

نه الکی نیست طولانیه بحثش

استغفار کنه

سعی کنه جبران کنه.

درسته در دسترس نیست ولی این نیت رو داشته باشه

بهرحال شما اگه کثیفی تو خونت باشه سعی می کنی تمیزش کنی

حالا فرض کن با یه لیوان نمی شه فرش رو شست 

ولی همون فرش رو می شه جارو کشید 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
استغفار کنهسعی کنه جبران کنه.درسته در دسترس نیست ولی این نیت رو داشته باشهبهرحال شما اگه کثیفی تو خو ...

اگه ثواب کاری رو هدیه کنه به اون فرد اون موقع زیارتش قبول میشه؟

استغفار کنهسعی کنه جبران کنه.درسته در دسترس نیست ولی این نیت رو داشته باشهبهرحال شما اگه کثیفی تو خو ...

با استغفار جبران نمیشه

من اگ کسی درحقم بدی کرده باشع

بره کربلا

میسپارمش ب همون امامی ک میره پابوسش

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

اگه ثواب کاری رو هدیه کنه به اون فرد اون موقع زیارتش قبول میشه؟

دوست عزیز قبولی زیارتت جای خودشو داره

جبران اون حق الناس جای خودش

اگه واقعا امکان جبران نیست

کربلایی برو تو راه هم استغفار کن و برای اون شخص دعا کم دوست داشتی رد المظالم بده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
با استغفار جبران نمیشهمن اگ کسی درحقم بدی کرده باشع بره کربلامیسپارمش ب همون امامی ک میره پابوسش

استغفار طلب بخشش از خداس

هیچ آدمی بی گناه نیست

اون دنیا این استغفار تقدیم اون فرد میشه تا اون هم خوشحال بشه

با استغفار جبران نمیشهمن اگ کسی درحقم بدی کرده باشع بره کربلامیسپارمش ب همون امامی ک میره پابوسش

سال ۸۸ من خیلی دلم می خواست برم کربلا پولشم داشتم

به یه بنده خدایی گفتم بیا باهم بریم مامانم نمی ذاره من تنها برم

حالا اون اصلا علاقه ای به کربلا رفتن نداشت

به من گفت که دوست ندارم برم.

بعد یهو جمع کرد رفت

وفتی برگشت تو چشم من زل زد گفت می دونی چرا رفتم؟ 

چون حروم زاده هارو مکه راه می دن ولی کربلا نمی تونن برن

من خدا رو شکر مکه رفتم

از اون موقع تا حالا چندبار پاسپورت منو گرفت نگه داشت دو سال که نتونم برم و خیلی کارای دیگه.

حالا هر سال میره

درسته من خیلی گریه کردم سالها افسردگی گرفتم چون همش واسم سوال بود آخه مشکل کجاست؟

خدا اینارو می بینه و حتما اون هر نیتی داره بابتش چوب خواهد خورد چندباری هم دیدم چوبشو خورده متاسفانه اما هنوز بیدار نمی شه

چه میشه کرد

از اونجا که اعمال ما به نیت ما بستگی داره خدا واقعا عدالت رو رعایت می کنه