2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخزه یک دانشجویی یکی که درسشو خونده باشه یک بازنشسته آیی چیزی 😁😂😂😂گفتم شاید پیدا شه

باید بری برای معاینه مطب بیشتریا پول نمیگیرن بعدم تو بری به دندونپزشک بگی کف دریا بزنم شاخ در میاره والا من هر ۶ ماه افتادم تو دندون پزشکی یا جرمگیری میکنم یا پولیش میکشم یا چکاپ میرم حتما باید بری با دندونات برسی من رنگ دندونم یه ذره زرد شه سریع میرم دندون پزشکی دکترم از ۸ سالگی یه نفر بوده شمام یکیو انتخاب کن که قیمتاشم مناسب باشه کار بلد باشه ۶ ماه یک بار برو

در گنگ ترین حالت زندگیمم

باید بری برای معاینه مطب بیشتریا پول نمیگیرن بعدم تو بری به دندونپزشک بگی کف دریا بزنم شاخ در میاره ...

خوب جرمگیری برا دندون خیلی بده که من دیروز یکی رو پر کردم وهمونو اول عصب کشی کردم دهنم سرویس شد ترسیدم دوباره برم برا همون میگم راهی باشه نرم دندون پزشکی  اصن ترسیدم اسم این سیاهی بیارم از ش بپرسم 

باید بری برای معاینه مطب بیشتریا پول نمیگیرن بعدم تو بری به دندونپزشک بگی کف دریا بزنم شاخ در میاره ...

خیلی وحشتناکه واسه بیمه ام چند دفعه عکس گرفت از دندونم دهنم سرویس شد عکس ریشه نمی‌افتاد همش هم می‌گفت تو همکاری نمکنی منم دهنم پر سوزن و پیچ وسط کارباید عکس میگرفت