2777
2789
عنوان

پخش شدن چت ها

534 بازدید | 31 پست

سلام دوستان حالتون خوبه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید بچه ها من یه ماه با پسری دوست بودم و ما فقط چت میکردیم نه کار دیگه ای.

ازم سوال های بد می‌پرسید منم کم عقل بودم دو سه باری جواب دادم

البته اینم بگم طرف دو ساله دست بردار نبود منو می خواست دیوونه ی روانی بود

میگف هر شب به خاطرت گریه میکنم

وقتی جدا شدیم بهم فحش داد منم نذاشتم بی جواب بمونه

من نمی خواستمش واسه همون جدا شدیم 

خیلی بیشعور و دورو بود 

نمیذاشت درسمو بخونم و پیشرفت کنم بیکار و بدرد نخور بود 

وقتی باهاش حرف میزدم خیلی زشت شده بودم افسرده شدم وسواس فکری گرفتم همه متوجه این موضوع شده بودند

الان استرس گرفتم میگم نکنه چتامونو پخش کنه 20 سالشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بچس پسره و بیشعور آدم های بد نمیزارن طرفشون پیشرفت کنه و اونو وابسته خودشون می کنن چه خوب که زود جدا شدی نذر و نیاز کن و به درگاه حق بگو جوال بگیرم دلم آروم شه و وفتی دلت آروم شد یعنی حاجتت رو گرفتی 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

چقدر بچس پسره و بیشعور آدم های بد نمیزارن طرفشون پیشرفت کنه و اونو وابسته خودشون می کنن چه خوب که زو ...

ممنون عزیزم

آره پسره خیلی نفهم بود کار درست حسابی هم نداشت از صبح تا شب خیابونارو دور میزد 

فقط بلد بود حرفای چرت و عاشقانه ای بزنه

منم خداروشکر حرف مامانمو گوش دادم زود جدا شدم ازش

ممنون عزیزمآره پسره خیلی نفهم بود کار درست حسابی هم نداشت از صبح تا شب خیابونارو دور میزد فقط بلد بو ...

خدارو شکر انشالله خوشبخت بشی ماشالله به درک وشعور مادرتون خیلی خوبه که خونواده ها در اینجور مواقع پشت بچه هاشون ❤️❤️ شما هم نگران نباش اول خدارو دارین دوم خودتونو و سوم مادرتون ❤️همیشه خوشبخت باشید ❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

منم سن زیادی ندارم 16 سالمه اشتباه کردم ، بچگی کردمولی حرف مامانمو گوش دادم ازش جدا شدم

از من به تو نصیحت دیگه نرو تو رابطه حداقل تا ۲۳ سالگی

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨