2777
2789
عنوان

خدا کنه شوهر سفید نصیبم نشه

5017 بازدید | 194 پست

من دوست دارم همسر آیندم سبزه یا برنزه ، چشم ابرو مشکی ، مو فرفری ، قد بلند،  هیکلی ( ورزشکار نه ، فقط هیکلی) چارشونه باشه 

شغلشم حتما حتما آزاد باشه ، ترجیحا مکانیک باشه

اصلاااااا دوست ندارم شوهرم کارمند باشه 

مرد باید وقتی از سرکار میاد دست و صورتش سیاه ک کثیف باشه 

چه معنی میده مرد تر و تمیز و ادکلن زده از سرکار برگرده؟؟؟؟

البته ما اصلااااا تو فامیلامون کارمند نداریم به عیر از یکی از شوهر عمه هام 

از نطرم اونایی که کارشون آزاده بیشتر زحمت میکشن 

الانم دوست ندارم همسر آیندم از این پسرای لاغر مردنیه پا لک لکی باشه😁😅

مرد باید هیکلی باشه چه معنی میده 

از این خانواده های پر جمعیت و شلوغ که رفت و اند زیاد دارن هم خوشم نمیاد 

ولی آخر میترسم از چیزی که میترسم سرم بیاد  یه شوهر کارمند سفیددددد، از این لاعر مردنیای پا لک لکی و چشم رنگی ، و ریش قهوه ای نصیبم بشه 😬😬😬😑😑😑

پ ن : دوستان اینا صرفا سلیقه منه و  برای فان هست ، خدای نکرده قصد توهین یه کسی رو ندارم 

هر انسانی با هر شعل و چهره ای شریف هست❤️

حالا شما بگید از چی درمورد همسر آیندمون می‌ترسیدید و سرتون اومد ؟؟؟؟

اییییییی😑😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂👌 جالب بود توصیفاتت .. فک کنم من دیوانه ام که از مرد هیکلی خوشم نمیاد دقیقا دلم میخواد پا لک لکی باشه 😂😂😂

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

نظرت محترمه و منم میگم اصلا معنی نمیده پسر سفید باشه واقعا با عقل من جور در نمیاد با احترام به پسرای سفید میگم ولی اینطوری برای من که خودمم پسرم جذاب تره حس میکنم مردونه تره!

به نظرم حق داری و انشالله بهترین نصیبتون بشه

خونه پر جمعیت و پدرشوهر فقیر بدترینشه

هی ازت میکشن

من کارمنده و سبزه راضی ام ازش همیشه هم عطر میزنه و سه تیغ و تر تمیز و مرتب

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

شوهر منم از من سفید تره😩😩

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

من انتخابش کردم منتظرم اونم،،، دعا کنید قسمت هم باشیم لطفا

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

😂😂👌 جالب بود توصیفاتت .. فک کنم من دیوانه ام که از مرد هیکلی خوشم نمیاد دقیقا دلم میخواد پا لک لک ...

تو زبون ما به پا لک لکی میگن چوولری

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

منم شوهرسفید نمیخواستم یه سبزه نمکی قسمتم شد ایشالا قسمت توهم بشه🥰🥰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

تمام مشخصات همسر منو دادی اسی فقط موهاش فر نیست 😂فکر نمیکردم شوهرم ایده ال کسی باشه اونم با این جزئ ...

🤣🤣🤣

عشقتون پایدار 

احیانا شوهرت برادر  دوقلو ندارع