2777
2789
عنوان

مامانم حسوده❓

120 بازدید | 5 پست

امروز حسابی دعوا کردیم باهم انقد منو کتک زد و فحاشی کرد آخرش من از حرص آروم از پاش لگد زدم(خیلی خیلی آروم بود)

چندروز پیش تیغ اصلاحم تموم شده بود اورژانسی نیازش داشتم

پس از مال مامانم برداشتم مامانم هم خونه نبود(نو بود)

الان مامانم اومده داد و بیداد و فحاشی و کتک کاری که تو دزدی شوهرت بهت اینهمه پول میزنه برو با پول شوهرت بخر و فلان. درحالیکه تا چند وقت پیش خودش هم بی اجازه از وسایلم استفاده میکرد و حتی به خواهرمم میگفت از وسایام استفاده کنه

بعد گفت دوتا از تیغامو دزدیدی دوتاشون نیستن گفتم نه برنداشتم باور نکرد حرفمو 

آخرش بهش گفتم میرم ده بسته برات میخرم دست از سرم بردار

برداشته داد و بیداد میکنه که شده طلاهامو میفروشم همه چیو میفروشم جهیزیتو جور کنم به بابات میگم هرطور شده جهیزیتو جور کنه با تیپا بندازمت خونه ی شوهرت دیگه پرده های احترام بین ما دریده شد

منم مبگم ازت جهیزیه نمیخوام پسفردا منت بذاری بذار وامم بیاد خودم میخرم جهازمو

گفت طول میکشه وامت بیاد من میخوام تا دوماه دیگه از خونم بری بیرون🙂

تاپیکامو بخونید ببینید اگه جای من بودید جهیزیه سبک برمیداشتین با وام ازدواج یا اجازه میدادین خونوادتون براتون جهیزیه بخره؟ حس میکنم پس فردا قراره منت بذارن سرم

ولی از یه طرف هم اگه جهیزیه سبک بردارم همه مسخرم میکنن نه؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فارغ از دعواهای خانوادگی،جهزیه رو متناسب با خونه بخر یعنی خونه مال خودتونه یا مستاجرین و اینکه متراژ ...

نه خونه به اسم پدرشوهرمه 

و متراژش حدودا ۹۰_۱۰۰

نه بگو جهیزیه حسابی بهت بدن اینجا که اذیت شدی حالا میخوای جهیزیه هم کم ببری اونا سرکوفت بهت بزنن ...

خب اخه یه خواهر دگیگه هم دارم بعد از خودم

قراره کنکور بده بره کلاس بعدش هم باز نوبت جهیزیه اونه

بابام هم درآمدش زیاد نیست واقعا... دلم براش میسوزه خب