2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واریس پیشرفته داشتم دیروز عمل لیزر کردم . مامان و برادرم سال های قبل عمل لیزر کردن که عالی شد.

عه کاملا خوب خوب شدین اصلا رگه های واریس دیگه معلوم نبست عمل بیهوشی داشت درد هم داشتین

عه کاملا خوب خوب شدین اصلا رگه های واریس دیگه معلوم نبست عمل بیهوشی داشت درد هم داشتین

الان تقریبا کاملا خوب شدم و روز به روز بهتر میشه...

بیحسی موضعی بود که یه کوچولو درد داشت بعد از عمل هم که مسکن مصرف می کنین و مشکلی نیست.

من واریس پیشرفته داشتم دیروز عمل لیزر کردم . مامان و برادرم سال های قبل عمل لیزر کردن که عالی شد.

عزیزم

پیش چه متخصصی رفتید و چه نوع لیزری کردید؟؟

میشه منم سنم پایین اما دارم /خیلی ناراحتم

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
عزیزم پیش چه متخصصی رفتید و چه نوع لیزری کردید؟؟ میشه منم سنم پایین اما دارم /خیلی ناراحتم

عزیزم من پیش فوق تخصص جراحی عروق رفتم. نوع لیزر: در این روش که در حال حاضر روش ارجح درمان واریس در اکثر مرجع و کتب میباشد، بصورت سرپایی با یک برش ریز در ناحیه زانو وتحت بیحسی موضعی  فیبر لیزر وارد ورید بیمار میشود و سرتاسر آن از داخل از ناحیه کشاله ران تا زانو یا مچ پا لیزر میشود. که پس از مدتی رگ مزبور جمع شده و جذب بدن میشود و محو میگردد. پس از عمل هم بیمار مرخص شده به منزل میرود و نیازی به استراحت هم ندارد.

من بعد از عمل یک جلسه هم تزریق انجام دادم و خیلی راضیم. شما هم حتما پیگیر درمان باش چون هرچی بگذره واریس پیشرفت می کنه و درمان سخت تر میشه

عزیزم من پیش فوق تخصص جراحی عروق رفتم. نوع لیزر: در این روش که در حال حاضر روش ارجح درمان واریس در ...

خیلی ممنونم

میشه بگی هزینه اش چقدر بود؟؟

اسم دکتر و بیمارستان هم اگه بگی که دمت گرم

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
خیلی ممنونم میشه بگی هزینه اش چقدر بود؟؟ اسم دکتر و بیمارستان هم اگه بگی که دمت گرم

هزینش برای هر پا 3700000 تومان بود  البته من فقط یک پام مشکل داشت، دکترم آرش محمدی توفیق و عمل داخل مطبش انجام میشه.

هزینش برای هر پا 3700000 تومان بود  البته من فقط یک پام مشکل داشت، دکترم آرش محمدی توفیق و عمل ...

ممنون خیلی ممنون

هزینش برای هر پا 3700000 تومان بود  البته من فقط یک پام مشکل داشت، دکترم آرش محمدی توفیق و عمل ...

مال شما برجسته بود و بخدا خاهش میکنم جواب بدید خیلی نگران مادرمم 

سلامتی و  تعجیل در فرج امام زمان صلوات

روش درمان واریس که جواب میده 

تزریق و لیزر هستش

ولی باید اول ببینید کدوم روش برای رگهای شما مناسبه

جواب می ده و ظاهر پاتون طوری میشه که دامن و شلوارک بپوشید

می تونید از کلینیک دکتر مهرداد اقدسی مشاوره بگیرید

لینک کلینیک را براتون اینجا می گذارم 

یا تلفن مشاور کلینیک ۰۹۰۱۹۷۴۶۳۴۴ پاتس اپ پیام بدهید 

مال شما برجسته بود و بخدا خاهش میکنم جواب بدید خیلی نگران مادرمم 

واریس برجسته و طنابی رو لیزر می کنند 

اگر مادر شما واریس دارند می تونید عکس از پای مادر به واتس اپ شماره ۰۹۰۱۹۷۴۶۳۴۴ بفرستید و توسط دکتر اقدسی مشاوره بشین