2777
2789
عنوان

همش به این فکر میکنم که تهش چی

46 بازدید | 6 پست

واقعا ته زندگی کجاست

یکی که هم دانشگاه رفته و هم شغل داره و درآمد داره 

ازدواج کرده و عقد و عروسی و بارداری و  بچه داره و انگار تمام مراحل زندگیشو رفته 

تهش کجاست پس

تهش قراره چی بشه وقتی همه ی مراحل زندگیتو گذروندی و دیگه مرحله اس برای گذروندن نداری

واقعا هر چی توی زندگیم جلوتر میرم برام بی معنا تر میشه همه چی

چه حرفیه آدم هر لحظه به دنبال رسیدن به مراحل بالاتر و پیشرفت بیشتره

والا این رهو مادرای ما هم رفتن 

بقیه رو نمیدونم ولی مامانم که مشخصه 

خدا هم که خیلی وقته گم کرده خودشو انگار

حس میکنم توی این دنیا تنها موندیم مخصوصا خانواده خودم و من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا این رهو مادرای ما هم رفتن بقیه رو نمیدونم ولی مامانم که مشخصه خدا هم که خیلی وقته گم کرده خودشو ...

شما هدفی داری؟

شغلی ، خواسته ای ، جایگاهی؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

شما هدفی داری؟شغلی ، خواسته ای ، جایگاهی؟

اصلا بحث من این نیست 

دارم میگم منیژه به تمام هدفم رسیدم و تموم شده و از مراحل زندگیم گذشتم حالا بعدش چی تهش این دنیا چه فایده ای داشت تازه هیچی هم از اونهمه زوری که زدیم نمیتونیم با خودمون ببریم

اصلا بحث من این نیست دارم میگم منیژه به تمام هدفم رسیدم و تموم شده و از مراحل زندگیم گذشتم حالا بعدش ...

منم همه این مراحل رو شکرخدا سپری کردم ولی باز هم خواسته های دیگه ای دارم برای اونها تلاش میکنم 

زندگی ذاتش قشنگه  ، همینکه فرصت حضور داشته باشی و ببینی و بخوری و بخوابی و به جلو حرکت کنی  زیبا هست

در نهایت هم مرگ میاد و پایان این سفر میشه 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم