2777
2789
عنوان

خانواده ی سمی

206 بازدید | 4 پست

یعنی از هررررر چیزی حرف درمیارن

الان برادرم زنگ زده ؛ میپرسه کجایی؟خونه بودما؛ چون از هرچی حرف درمیارن؛ گفتم دخترمو آوردم کلاس؛ برگشته میگه فلان دکتر معروف میگه قدیما هیچ امکاناتی نبود ولی اون نسل موفقن؛ الان حتی رو گ و ه بچه ها هم حساسن؛ ببینیم چه پولی میشن!!! بعد برگشته یه مسر لاابالی تو فامیل رو مثال میزنه که باباش کلی خرجش کرد آخرشم هیچی نشد

یا مادرم اونروز میگه واسه چی بزک دوزک میکنی اونجوری می‌رسی بهش!!!! دخترمو میگه!!! دخترم ده سالشه بچه ها ؛ نه بزک میکنی نه چیزی ! یه لباس مرتب میپوشه تمام؛ یعنی تحمل اینم ندارن !!!!

تمام آتیشا از گور اون مادر از خدا بی‌خبرم بلند میشه

یعنی از هرررر چی حرف درست میکنه عفریته

زندگیم با شوهرمو به گند کشیدن الان شروع کردن دشمنی و گیر دادن به دخترم

فقط میتونم بگم مراقب احاساست خودت و دخترت باش🥲💔

ولی بنظرم جوابشونو بده مثلا ب برادرت بگو تو ک خودت بچه دار شدی براش هیچ کاری نکن . یا ب مامانت بگو چون دخترمه هرچی دارم مال اونه میخام بهش برسم . زبونشونو کوتاه کن دوروز دیگه ک بچه ات نوجوون و جوون بشه زبونشون دراز تر هم میشه

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

فقط میتونم بگم مراقب احاساست خودت و دخترت باش🥲💔ولی بنظرم جوابشونو بده مثلا ب برادرت بگو تو ک خودت ...

حواسم هست دیگه 

قیچیشون کردم از زندگیم

فقط میتونن در این حد زر بزنن

پشت سر شوهرم و خانوادش هم همینقدر تحریکم میکردن که آخرش گند زدن به زندگیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حواسم هست دیگه قیچیشون کردم از زندگیمفقط میتونن در این حد زر بزننپشت سر شوهرم و خانوادش هم همینقدر ت ...

اره حق داری من یکی از نزدیکانم اینجوری بود از همون لحظه خواستگاری تا شب عقداز شوهرم بد میگفت و تا همین الان ک باردارم انقد از شوهرم بد میگه ک نگو . حتی اون اوایل سر حرفاش چقد با شوهرم دعوام شد میگفتم طرف نزدیک ترین ادم زندگیمه بدمو ک نمیخاد . برا همینم برای حرفاش احترام قائل بودم . ولی از وقتی گذاشتمش کنار واقعا زندگیم با شوهرم بهتر شده .

نمیدونم اینطور ادما چی بهشون میرسه از این حرفا . حالا از حسادته ، از بدبین بودنه یا .... .

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍