2777
2789
عنوان

خشکی واژن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 53 پست
اول ازدواج همینه دیگه تا پنج بارم هست گاهی اگه اذیت میشی خب بگو بهش

بهش میگم هر بار ک گفتم ناراحت مبشه روزای اول برام راحت تر بود اما الان دردش زیاده نمیتونم تحمل کنم 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دکتر برو برای معاینه و دردابعدم به شوهرت بگو دکتر گفته نباید یه مدت رابطه داشته باشی حداقل یکی دو ...

مشکوکم ب بارداری از الان نمیزاره دست ب سیا سفید بزنم حتی کفشام خودش میبنده انقد عاشق بچست اما رابطه رو بیخیال نمیشه

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

کاملا درکت میکنم من بااینکه یه ساله ازدواج کردم اما هرررشب رابطه داریم حتی روز سوم چهارم پریودی.. اولا که از روز اول پریودی رابطه داشتیم اصلا استراحت نمیده به خودش دیر انزالم هست

یکم حیا داشته باشید اینجا جاش نیست

دقیقا کجا جاشه؟

سایت برای همین سوالاست

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

مشکوکم ب بارداری از الان نمیزاره دست ب سیا سفید بزنم حتی کفشام خودش میبنده انقد عاشق بچست اما رابطه ...

فک کنم هدفش همین بچس

انقدر میزنه تا بگیره و حامله بشی

قبول کن حاملگی و بگو زمان تخمک گذاری انجام بده ک بیخیال بشه

روزی ۳ بار واقعا زیاده

دارو هورمونی مصرف کردی؟؟چون یسریشون اصلا خشکی واژن میدهبرو پیش یه ماما خوببعدم پیش یه متخصص زنانبرات ...

بیبی چک زدم منفی بود اما 11 روزه پری نشده روز چهارم ی 2 تا قطره خون کمرنگ دیدم فکر کردم پریود شدم دیدم ن خبری نیست 

باید برم آزمایش تا مشخص شه ی کوچولو شکمم برجسته شده 

یکم حیا داشته باشید اینجا جاش نیست

کجا جاشه پس؟؟؟؟ سایت زنونس اگ ی مشت مرد حرومزاده سایتو ب گوه کشیدن ربطی ب بقیه نداره اتفاقا نی نی سایت واسه سوالایی ک ادم مشکله براش از بقیه بپرسه وگرنه سلام و احوال پرسی رو ک با همه میشه کرد

ناراحتی برو بیزون

فک کنم هدفش همین بچسانقدر میزنه تا بگیره و حامله بشیقبول کن حاملگی و بگو زمان تخمک گذاری انجام بده ک ...

🥲قبول کردم خودم بچه میخام اما میترسم با این حجم رابطه تو بارداری هم اذیت کنه 

بیبی چک زدم منفی بود اما 11 روزه پری نشده روز چهارم ی 2 تا قطره خون کمرنگ دیدم فکر کردم پریود شدم دی ...

فعلا نگران شکم نباش 😂😂🩵🩵

باز بگیر

۲ تا بزن همزمان 

با ادرار اول صبحت باشه گلم

جواب ۱۰ دقیقه اولش معتبره

و هاله اینا نباید باشه

حتما لوبریکانت بگیر برای ارتباطت

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥