2777
2789
عنوان

بی پولی و جوونی ما

101 بازدید | 5 پست

واقعا چطوری میشه زندگی کرد 

الان درامدا اکثرا تو ۲۰ تومن 

بعد برای یک زندگی حداقل پول کرایه خونه و ماشین یک میلیارد لازمه 

کسایی که پشتوانه ندارید چطوری میگذرونید  

با یک شیفت کار کردن نمیشه زندگیو گذروند

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اینجوری نیست همه چی عالیه اب و برق رایگان شده تازه فراوون هم هست خدا هم ابدا  بارون روی اینا قطع نکرده عاشقشونه بعد جونم برات بگه تورم هم توهم ما و نقشه دوشمنه  کلا  خلاصه داریم نود میلیونی شادی میکنیم دورهم و تشویق میشیم به زاد و ولد بیشترررررر و خاک توسر باعث و بانیش درکل 🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕

نی نی یار عزیز خوب بود؟دیگه تذکر نمیگیرم انشالله؟؟؟؟😅

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اصلا اینجوری نیست همه چی عالیه اب و برق رایگان شده تازه فراوون هم هست خدا هم ابدا بارون روی اینا قط ...

بله نکنه فکر کردی مشکل مالی یا انرژی داریم خدایی نکرده؟!

بله نکنه فکر کردی مشکل مالی یا انرژی داریم خدایی نکرده؟!

نه والا مگه من وطن فروشم که اب بخوام بخورم یا برق بخوام یا خدای نکررررررده امنیت شغلی بخوام  !!!

چه چیزا ما همین که این گوشه نشستیم شادی میکنیم کافیه 

برو ببین مردم تو اروپا چکمه میجوشونن میخورن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟