2777
2789
عنوان

مشکل با همسر

431 بازدید | 47 پست

سلام..

من الان 4ساله ازدواج کردم شوهرم اون اوایل خیلی خوب بود بعدش ازش خیانت دیدم ولی گفت غلط کردمو دیگه این کارو نمیکنمو از این حرفا گذشت الان بچه دار شدم بچم ماه دیگه 1سالش میشه ولی شوهرم مثل روانیاست مدام منو کتک میزنه حتی دوران بارداری هم منو کتک می‌زد مثلا دیروز رفته اتاق خوابیده درم بسته بچم درو باز کرده رفته پیشش وایساده داد کردن بچرو بگیر من خوابم میاد بعدش بچه دستشو که میگیره به جایی بلند میشه افتاد وایساده گریه کردن شوهرم اومده منو کتک زد میگه تقصیر توعه امروز صبح از سرکار اومده بعد من رفتم دستشویی. از در اومدم دیدیم خونرو گرفته سرش به طوری داد میکرد گفتم داد نکن بچم زبونش بند میاد گرفته انقد کتکم زده منم وایسادم داد کردن گفتم بچم گناه داره زبونش بند میاد بچمم گریه میکردو داد میکرد بمیرم براش😭😞این قضیه هارو خانوادم خبر ندارن اونجا هم دوست ندارم برم اونام مثل روانیان جایگاهی ندارم تا به مامانمم میگم مثلا دلم گرفته سری فشارش میوفته هیچکس نیست به دادم برسه به نظرتون چکار کنم تا حالا یه بارم قهر نکردم حس میکنم شوهرم ازم سواستفاده می‌کنه همش میگه بردار برو خونه بابات بچرو بذار برو من بچمو نمیتونم بذارم برا این روانی میگه هستن که بیان بزرگش کنن دوست دارم برم ولی بچمو چکار کنم؟؟؟😭تروخدا کمکم کنید به راه کاری بهم بگید خسته شدم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یباز که کتکت زد و داد و بیداد کرد ز‌بزن‌پلیس اگه همسایه دارید بگو بیاد شاهد باشه شهادت بده تو دادگاه که این نمیتونه بچه نگه‌داره 

دوم از اون یه هفته بچه رو بزاری و بری میبینه کسی نبست نگهش داره دهنشو میبنده مامانتم واست مهم نباشه فشارش میافته

مشاوره برو به خانواده خودش بگو بزار بدونن به بابات داداشت بگو 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

برو پزشک قانونی ازش شکایت کن

اره اگه این کتکها رو تحمل کنی فردا مدرکی هم نداری 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

یباز که کتکت زد و داد و بیداد کرد ز‌بزن‌پلیس اگه همسایه دارید بگو بیاد شاهد باشه شهادت بده تو دادگاه ...

خودش پلیسه شوهرم😞پارتیشن خیلی زیاده عموش اینا سرهنگن میگه بذار برو به راحتی ازت خلاص میشم و راحت میشم

منم تقریبا همین شرایط داشتم با خیلی مشاورا و وکیلا صحبت کردم

چند روز بچه رو بزار پیشش برو خونه باباتینا به گه خوردن میفته،فقط باید بتونی تحمل کنی و به روی خودت نیاری بگی من بچه رو نمیخوام وگرنه اون بچه میشه الت دستش برای عذاب تو