2777
2789
عنوان

شوهرم

135 بازدید | 12 پست

اصلا به روم نمیاره که چرا بچه دار نمیشم ای وی اف کردم چندین بار نشد یا سقط شد ای خدا کاش منم حامله شم میترسم ی روز منو نخواد طلاقم بده بخاطر بچه ای خدا کمکم کن البته الان ۱۱ساله که زنشم ولی خیلی میترسم از دستش بدم

❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی بود تو این ۱۱سال میگفت یه نذری چیزی کن انشالله باردار شی

اخه من فامیل دیدم بعد ۲۵سال زنشو طلاق داد بچه دار نمیشد زن رفت ی زن دیگه گرفت دوتا بچه اورده

❤️

اخه من فامیل دیدم بعد ۲۵سال زنشو طلاق داد بچه دار نمیشد زن رفت ی زن دیگه گرفت دوتا بچه اورده

اینجوری فکر نکن اگه عاشقته مطمین باش پشتت میمونه 

رحم اجاره ای رو در موردش فکر کردی؟ 

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

عزیزم انشاالله ب حق این روزا سال دیگ این موقععع دلت روشن شده باشه💖💖

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

سلام عزیزم

شما با توجه به تاپیکای که زدی خصوصا احساس (دور از جون) مرگ عزیزانت انگار یکم از لحاظ روانی بالانس نیستی 

خودت میگی عاشق شوهرتی مطمئن باش وقتی ببینی رفته با یکی دیگه داغون میشی

این ظلمو در حق خودت نکن

اول از همه اراده کن 

از کم شروع کن مثلاً از غذا درست کردن یا رسیدن به سر و وضع خودت تا بشه عادت و شروع کار بعدی مثلاً همیشه مرتب بودن خونه( یادت باشه اولین کارت چیزی باشه که شوهرت متوجه بشه و ببینه داری یواش یواش خوب میشی)

از همسرت بابت کم گذاشتنات عذر خواهی کن و ازش صبوری و زمان بخواه ( مستقیم درد و دل نکن نگو مشکل دارم و فلان،مردای ایرانی حداقل جنبه شنیدن راز ها و درد دل های شخصی رو ندارن بعداً بر علیه ت استفاده میکنن)

بعدشم اگه امکانش و داری پیش یه روان شناس برو