2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کاری به شما ندارم مقصودم با ایشون بود که انقد بیکاره

توی تاپیک من

عکسی من گذاشتم رو میبینه.اگ عکسای شما رو دید زد بعد دعواش کنید

بدبخ مگ چی گفت این عکسا پره همه جا

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

دهه شصت نیست که عکسای دخترای مردم همه جای مجازی ریخته دیگه با یه عکس کاری نمیکنن مردا لایو ورژنش تو ...

بله ولی نه در این حد که بیاد نینی سایت منتظر عکس بمونه 

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

بله ولی نه در این حد که بیاد نینی سایت منتظر عکس بمونه

نینی یار پشتمون نیست بتونیم جمع و جمعه خانومانه کنیم تهشم خودمونو تعلیق می‌کنه بی خیال 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نینی یار پشتمون نیست بتونیم جمع و جمعه خانومانه کنیم تهشم خودمونو تعلیق می‌کنه بی خیال

جمعو زنونه کنی؟

واقعا ی حرفایی میزنین

اینجا کلی خاننده خاموش داره ک مردم توش زیاده

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

جمعو زنونه کنی؟واقعا ی حرفایی میزنیناینجا کلی خاننده خاموش داره ک مردم توش زیاده

باشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
2790
2778
2791
2779
2792