2777
2789
عنوان

شوهرمو خودم لوسش کردم

292 بازدید | 23 پست

من عقدم ما باهم چندسالم دوست بودیماز بس نذاشتم اب تو دلش تکون بخوره
تقی به توقی میخوره قهر میکنه خودشو میگیره
یکم ک  بی محلی میکنم یاعلیی دیگنارااحت عین بچه ها میشه  
یا مثلا یهو داشت حرف میزد من هواسم ب ی جا دیگ رفت اصلا در حد چندثانیه ولی گوشم باش بود
دیگ قهر کرد  و ناراحت ک ب حرفام گوش نمیدی
چارش چیه خداویکلی امرژیمو گرفته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا از بعد عقدمون خیلی حساس شده و ب شدت غیرتی و حسود چرا واقعا خوب میشه؟ اولشه الان جوداره ؟من اصلا فرصت نمیده قهر کنم
همش میگم ول کن سره چیزای کوچیکواوقاتمونو تلخ نکنم ولی اون... بعدم میگم میگ برا من بزرگه
و همش سعی کردم انرژی بدم بحثو عوض کنم حالشخوب شه ولی انگار تازه خودشول لوس میکنه

اگر اینطوری بگذره خسته میشی میکشی کنار...ادامه نده این رفتاروباهاش جدی صحبت کن..با مشاور حرف بزن

الان خسته شدم واقعا
اصلا مغزم نمیکشه باهاش صحبت کنم گارد میگیره باید با عمل نشون بدم 

چارش کم محلیه زیادی لی لی به لالاش گذاشتی

یکم خودتو بگیر

نه که قهر کنی، فقط زود منتشو نکش وقتیکه الکی قهر میکنه منتشو نکش تا یاد بگیره برای هرچیز کوچیکی خودشو چ س نکنه

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏

باهاش صحبت کن بگو این اخلاقتو بذار کنار،انگاری جاهاتون عوض شده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چارش کم محلیه زیادی لی لی به لالاش گذاشتییکم خودتو بگیرنه که قهر کنی، فقط زود منتشو نکش وقتیکه الکی ...

دقیقاااا تقصیر خودمه
ت. این چندسال از بس قهر نکردم و بودمو محبت کردم عادت کرده من تاحالا 5 ساله قهز نکردم