2777
2789
عنوان

تجاوز دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین متجاوز که باید بمیره اون توجیه نداره ولی میگم اگه آدم بخواد از یسری چیزا جلوگیری کنه و اتقاق نی ...

یک درصد پسره خونه باشه و تنها باشه طرف میتونه بریزه خونه و هر کاری دلش خواست انجام بده اطلاع قبلی که نمیدن ادم اماده باشه که

چتونه ریختین رو استاتر 

اسی اینا یه مشت آدمن تو سایتن ک فقط پاچه می گیرن

بابا داره میگه پسره بزرگ هیکل هم رحم نمیکنن تو ای زمونه 

کلایات رو ول کردین چسبیدین ب جزیات و مو ازماست کشیدن

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

چتونه ریختین رو استاتر اسی اینا یه مشت آدمن تو سایتن ک فقط پاچه می گیرنبابا داره میگه پسره بزرگ هیکل ...

میدونم

👌👌👌

برا همین جواب بعضیاشون رو نمیدم

دوستت دارم

چتونه ریختین رو استاتر اسی اینا یه مشت آدمن تو سایتن ک فقط پاچه می گیرنبابا داره میگه پسره بزرگ هیکل ...

شما که از طرز حرف زدن متوجه شدیم پاچه گرفتن چجوریه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

تا جایی که دیدم کسی پاچه نگرفت فقط عجیبه هنوز کسایی هستن که بین حرفهاشون میگن اره اگه اونجوری نمیکرد یا فلان کارو میکرد این اتفاق براش نمی افتاد همچین اتفاق هایی قبلش به ادم اطلاع نمیدن که ممکنه واسه هر کسی پیش بیاد چه دختر چه پسر متاسفانه

من دیشب گریه ام گرفته بود 

شوهرم گفت اگه آدم خودش خوب باشه و با دوستای خوب بگرده این اتفاقا نمی‌افته 

اگه زن و دختر محجبه باشن 

اگه پسرا و مردا چشم نگه دار باشن 

اینجور نمیشه 

دوستت دارم

تا جایی که دیدم کسی پاچه نگرفت فقط عجیبه هنوز کسایی هستن که بین حرفهاشون میگن اره اگه اونجوری نمیکرد ...

این حرف درسته ولی گاهی وقتا میشه جلو شو گرفت 

رفیق ناباب آدم نداشته باشه 

ببین به یه بچه تجاوز بشه میشه گفت تقصیر نداشته ولی به آدم گنده تجاوز بشه هر کسی اول بشنوه میگ تقصیر خودش بوده

من نمیگم هر آدم دیگ ای میگ الان دیشب همسایه ها میگفتن چشمش کور نصفه شب آدم تو کوچه چه گوهی میخوره 

انقد همه عصبانی بودن که

دوستت دارم