2777
2789
عنوان

تجاوز دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 70 پست
بی ادب نه نداره ولی میگم پسرا گنده آن و زور دارن چجوری آخه بهشون تجاوز میشه؟

خوب خودت داری میگی دونفر چند نفر دور ی نفر گرفتن بی ادب واقعی تویی

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره چون نتونست با چندتا متجاوز مقابله کنه یعنی مقصره؟ خدایی چندسالته؟ 

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

تو ازونایی که به یکی تجاوز بشه میگی تقصیر پوشش زنه بوده متاسفم برات

ببین متجاوز که توجیه نداره باید بمیره 

ولی قبول کن یه چیزا درست باشه اون اتفاق نمیافته؟!!

دوستت دارم

فکر کن بهت تجاوز بشه بگن تقصیر خودت بوده نباید بیرون میرفتی

خدا موقعی که داشت عقل تقسیم میکرد به این نرسید

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

فکر کن بهت تجاوز بشه بگن تقصیر خودت بوده نباید بیرون میرفتی

نباید بیرون مبرفتی

تازه برا دخترا میگن نباید موهات بیرون می بود

حتما ی نگاهی انداختی که دلش لرزید

.هزار تا چرت و کوفت و زهرمار

استاتر هر چه بیشتر حرف میزنه من بیشتر حالم بهم میخوره

واقعا داریم بازم ازین تفکرات تو نسل جوون

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

حرف میزنی فکر میکنی یا فکر میکنی حرف میزنی؟

داروی بیهوشی یا وقتی یه گله با اسلحه گرم و سرد بریزن سرت چیکار میخوای بکنی

بدبخت زنا که برا پوشوندن هر گوهی ازشون استفاده میکننخودت ی زنی حاضری به یکی از اینا شوهر کنیاین حرفی ...

نه میگم اگه زنشون میدادن فکره این گوه کاریا نمی‌افتادن

الهی امین

دوستت دارم

نه میگم اگه زنشون میدادن فکره این گوه کاریا نمی‌افتادنالهی امین

من از تاپیکت میرم

هرچی بیشتر صحبت میکنی

من بیشتر عصبی میشم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

نباید بیرون مبرفتیتازه برا دخترا میگن نباید موهات بیرون می بودحتما ی نگاهی انداختی که دلش لرزید.هزار ...

دقیقا حالم از این آذما با طرز فکر مسخره تر از خودشون بهم میخوره

نباید بیرون مبرفتیتازه برا دخترا میگن نباید موهات بیرون می بودحتما ی نگاهی انداختی که دلش لرزید.هزار ...

این حرف ها بار داره کاش اگر همچین تفکری داریم حداقل حرفی نزنیم چون قطعا روح و روان کسی که مورد تعرض قرار گرفته به اندازه کافی مخدوشه

خدا لعنتشون کنه دوستانه بگم طرز فکرت خیلی داغونه مگه زن و مرد داره در هیچ جای دنیا تقصیر کسی نیست که ...

ببین متجاوز که باید بمیره اون توجیه نداره 

ولی میگم اگه آدم بخواد از یسری چیزا جلوگیری کنه و اتقاق نیافته باید حواسش باشه

اگه اون شب نصفه شب تو کوچه نمی‌رفت این اتفاق شاید نمیافتاد 

ببین تو بعضی از  جوامع  نصفه شب بیرون رفتن چه زن چه مرد جایز نی 

ما شهر کوچیک زندگی می‌کنیم و همه اون ساعت خوابن  پس قبول کن اینجا جایز نی کسی بیرون باشه ساعت ۳ شب

دوستت دارم