2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

66 بازدید | 11 پست

سلام دوستان دختر من داره دو سالش میشه ولی شب ها خیلی شیر خشک میخوره میترسم واسه دندوناش هر چی میگم شیر نداریم جیغ میگه نه ، میخواد ، آب بهش میدم میگه شیر میخام آب نه ، یه بارم ۵پیمونه آب ریختم دو تا شیر ، نخورد گفت شیر بده ولی واقعن میخام شبا بهش شیر ندم ، راهکاری داشتید که جواب داده باشه؟

گشنشه گناه داره 

مگه برای دندوناش چه اتفاقی میوفته متوجه نشدم عزیزم

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام آخر شب قبل از خواب سیرش کن از سر شب بهش تنقلات نده بذار گشنه باشه بعد بهش غذا بده کم کم از سرش میافته.  حتما دندوناش هم مسواک کن

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به

وای پسر منم همینه البته شیرخودمو میخوره بااینکه رعایت میکنم و دندوناشو مسواک میکنم ولی چون شب زیاد شیر میخورده دندونای بالاش زرد شده که دکتر گفت از شیره نمیدونم واقعا چیکار کنم🥴🥴

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
گشنشه گناه داره مگه برای دندوناش چه اتفاقی میوفته متوجه نشدم عزیزم

دخترش میگه دندوناشو شیر شب خراب می‌کنه و اینکه بیشتر شیر میخوره تا غذا ، چون شب شیر زیاد میخوره میل به صبحونه ندارن دوباره بیدار میشه شیر میخواد و الی آخر