2777
2789
عنوان

انقدر ناراحتم ک خواب به چشمم نمیاد

189 بازدید | 16 پست

سلام دوستان لطفا شما بگین من حق ناراحت شدن دارم یا نه دارم خیلی گنده میکنم موضوع رو.از دیشبه حالم خیلی بده.من ادم حسودی نیستم خیلی مهربونم.رو راستم باهمه و متاسفانه دلسوز.شوهرمم همینطور چ بسا بدتر از من

حالا موضوع رو بگم دوسالی هست خونوادم برای تولد دامادمون کیک میگیرن و سوپرایزش میکنن.اما شوهر من  رو انگار ن انگار.خب درسته موضوع کوچیکیه اما اینم دل داره.چون برای همه کاراشون شوهر من رو صدا میزنن.شوهرم با جون و دل کاری میکنه.عید مسافرت بردشون.زیارت میبرشون

هرررکاری بخوان کنن شوهرمن.ولی دامادمون بخدا یک بار بدون ماشین مونده بودن اسنپ گیر نمیومد یک تعارف خشک و خالی نزد ک بیاین تا در خونه برسونمتون! با اینک ماشین داره و مهمونشون بودیم.خیلی ناراحتم فک میکنم دارن سو استفاده میکنن ازش.بخدا حتی تولدش بود مادرم گفت از طرف من بهش تبریک بگو! منم ناراحت شدم گفتم دم در منتظرمه ! گفت عه پس باشه بهش میگم خودم.اصلا انقدر بغض دارم.ن بخاطر یک کیک بخاطر کوچیک شمرده شدن.بخاطر اینک این دوره هرچی ظالم تر باشی بهتره.منم هرکار میکردم نمیتونستم بغضمو بخورم.حالا مرد دیگه ای بود صدبار میگفت اینو.البته ناگفته نباشه درمورد من و خواهرمم همینه رفتاراشون.دیگ دوست ندارم حتی برم خونشون و البته پولداریشم فک میکنم بی تاثیر نباشه...

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

آیا اون یکی داماد تازه داماده یعنی اخریه؟

اگا اینطوره که معمولا طبیعیه تا یه مدت 

شاید خواهرتون کیک میگیره و از طرف پدرومادرش سوپرایز میکنه شوهره رو فیلمشه جلو شوهرش که بهش احترام بزاره 

غصه خوردن نداره کمرنگ شو نذار شوهرت یه قدم براشون برداره تو مرحله اول خودت کوچیکشون میکنی برا دامادتون تولد گرفتن تو نرک لزومی نداره باشی من مامانم عاشققققق همسرم واینکه همسرمم خیلی مامانمودوست داره همه کاراشونم همسرم انجام میده ولی ب اندازه من اجازه نمیدم نه مامانم از حدش بگذره نه همسرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آیا اون یکی داماد تازه داماده یعنی اخریه؟اگا اینطوره که معمولا طبیعیه تا یه مدت شاید خواهرتون کیک می ...

اره عزیزم آخریه.نه خود مامانم گفت سفارش بده جلوی خودم.بخدا بحث کیک نیس مارو برای همه کاراشون میخوان اما اصلا محل نمیدن.حتی تو اثاث کشی بابام ک اصلا یک نگاه ننداخت به ما.حداقل یک تعارف! داداشمم میخواست بیاد مامانم گفت نه مریضه نمیتونه! بعد تا یک باری میخوان خالی کنن.کاری دارن میگن شوهرت بگو بیاد

اینطوری بگم تا وقتی منفعت داریم مارو میخوان.نوبت ما بشه هیچی دیگ

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
غصه خوردن نداره کمرنگ شو نذار شوهرت یه قدم براشون برداره تو مرحله اول خودت کوچیکشون میکنی برا دامادت ...

دقیقا منم تو همین فکرم دیگ اجازه نمیدم کاری کنه واسشون.میگم بزرگ تر ان بذار کمک دستشون باشیم ولی دیگ نمیکنم.اخه ما مهمونی داریم هرچند وقت خونه یکی.اونا میان نمیشه من نرم.اما یک جوری رفتار کردم خودشون هم فهمیدن.تا اخرم سر سنگین بودم حسابی.باورت میشه من میرم کلی کمک میکنم برای مهمونیا.ولی نوبت من میشه یکی نمیاد کمکم؟؟ دیگ تا همین جا کافیه ازین بیشتر نمیخوام دل بسوزونم

الان زمانه ایه که نباید زیاد محبت کنی ،تایپیک آخر منو بخون ببین همین لطف زیادی برای ما شده وظیفه و ا ...

بخدااا همینطوریه.بذار فک کنن بی احترامیه.مگر این همه احترام گذاشتم چی دستمزدمو دادن! حداقل دل خودم نمیسوزه

دیگ نمیکنم هیچ لطفی

دقیقا منم تو همین فکرم دیگ اجازه نمیدم کاری کنه واسشون.میگم بزرگ تر ان بذار کمک دستشون باشیم ولی دیگ ...

افرین اصلشم همینه لزومی نیس صمیمی باشی بخدا هرچقدخانواده عزیزه ب نظرمن شوهرخوبم عزیزه هوای جفتشونو داشته باش

اره عزیزم آخریه.نه خود مامانم گفت سفارش بده جلوی خودم.بخدا بحث کیک نیس مارو برای همه کاراشون میخوان ...

عزیزم‌ اگه داماد جدیده معمولا تا چند سالی هواشو دارن چون براشون تازه هست یه جورایی میخوان خودشون رو خوب نشون بدن و عزیزتر بشن تو چشمش 

اما با شوهر تو راحتن و اونو از خودشون میدونن مثل پسرشون دلیلی نمیبینن که بهش باج بدن تا باهاشون رفیق و دوست باشن و دخترشون و خانوادشون  رو والا نشون بدن تو دید داماد جدیدتره 

معمولا تو خانواده ها این شکلیه که گفتم 

ناراحت نباش روزها میگذره و برای هم عادی میشن و مثل شوهر شما براشون مثل پسر میشه البته اگه دامادتون قدرشناس باشه و به خانوادتون و دخترشون محبت و احترام بزاره اگر نه که چپ میشن باهاش به مرور این تجربه ایه که توی جامعه دیدم 

افرین اصلشم همینه لزومی نیس صمیمی باشی بخدا هرچقدخانواده عزیزه ب نظرمن شوهرخوبم عزیزه هوای جفتشونو د ...

بخدا شوهرمو از پدر و مادرمم بیشتر دوست دارم.من اگر مریض بشم خواب و خوراک نداره.هرچی داره و نداره میاره وسط میگ باهم تصمیم بگیریم خرجش کنیم.یکی کاری داره میگ محض رضای خدا.ولی دیگ بهش اجازه نمیدم.حیف نیس انقد با محبت باشی و ازت سو استفاده بشه؟

عزیزم‌ اگه داماد جدیده معمولا تا چند سالی هواشو دارن چون براشون تازه هست یه جورایی میخوان خودشون رو ...

اینم درسته گلم اما یک جورایی من متوجه شدم که همون کم محلی ک از سمت دامادمون میبینن باعث این قضیه شده.به قول شما دنبال جلب توجه ان.اما شوهر من هم کاری میخوان در خدمتشون میگ مث پدر و مادر منن.ولی چ فایده.اصلااا اگر این مرد بگه چرا برای من چنین کاری نکردن؟ من ک همیشه براشون دم دستم.خیلییی کم پیدا میشه اینطور مردی.ولی به قول شما گذر زمان و تکرار چنین وقایعی فک نمیکنم بی اثر باشه روش

بخدا شوهرمو از پدر و مادرمم بیشتر دوست دارم.من اگر مریض بشم خواب و خوراک نداره.هرچی داره و نداره میا ...

شوهرمنم اینجوری🥲🥲خدابرا هم حفظتون کنه الان همه براخودشون کسیو دارن حتی مامانت باباتو داره

شوهرمنم اینجوری🥲🥲خدابرا هم حفظتون کنه الان همه براخودشون کسیو دارن حتی مامانت باباتو داره

ممنون عزیزم همچنین شما

اره بابا

حداقل بعدش دلم نمیسوزه  

اسی مقصر اصلی خودتون هستین🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫

من به خانوادم اجازه ندادم  به همسرم توهین کنن

او نام فرق میذاشتین بین همسرم و داماد بی لیاقتمون 

تا چند سال باهاشون  قطع ارتباط بودم 

الان  یه جوری همسرمو تحویل میگیرن  انگار ریس جمهور هست

اسی مقصر اصلی خودتون هستین🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫من به خانوادم اجازه ندادم به همسرم توهین کنناو نام ...

اره بنا به دلایلی نمیتونم ازشون فاصله بگیرم وگرنه حتما اینکارو میکردم.اما نهایتا ۱سال دیگ میرم از پیششون.چون نزدیک همیم.و یک موضوع دیگ جدای ازینا گفتم لطف زیادیه.اما ازین ببعد به قول دوستمون کمرنگ میشم.من خیلی حساسم ببینم کسی کاری میکنه راحت کنارش میذارم.خونوادم تا حدی میتونم ندیده بگیرم دیگ چوب خطا پر شده