2777
2789
عنوان

نصف شبی واسم سوال شد واقعا

184 بازدید | 11 پست

چطوری وقتی تو رابطه این با این موضوع کنار میاین که طرف هیچی ازتون تو پیجش و سوشال مدیاش نمیذاره و حالا از شما هیچی یا یه بیو یا یه سری استوری هاش یا پست ها که نشون بده تو رابطه اس 

خب حالا نگین بچه بازیه این‌چیزها خب اگه نذاره و مقاومت کنه اینو نشون نمیده احتمالا کسای دیگه ایی هم تو زندگیش هستن؟ یا واسه اینه که بقیه دخترا رو هم نپرونه اس؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه بازیه

شاید ادم خوشش نیاد فامیل و هر دوستی ببینه بشینه تک به تک هاید کنه اعلام کنه دوست دختر/پسر دارم که چی اخه

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

بچه بازیهشاید ادم خوشش نیاد فامیل و هر دوستی ببینه بشینه تک به تک هاید کنه اعلام کنه دوست دختر/پسر د ...

نمیدونم خب ببین شک نمیکنی به اینکه حالا شاید با دخترای دیگه هم شاید حرف بزنه که هیچی از من نذاشته ؟

چندسالته استارتراز یه سنی به بعد ادم علاقه ای به این چیزا تو مجازی نداره😂تو رابطه نیستم ولی باشم خو ...

خودم ۱۸ سالمه و پارتنرم۳۱ سالشه و خب  چندتا پست ازمن گذاشته تو پیجش و یه هایلایت داره و چنل تلگرامش کلا راجب منه و من خودمم همینطوری یعنی هرکسی که منو میشناسه میدونه من تو رابطه ام 

خب گذاشتن این چیزا واقعا در حد کمش فقط در این حد که مشخص باشه طرف تو رابطه اس حس میکنم لازمه 

نمیدونم خب ببین شک نمیکنی به اینکه حالا شاید با دخترای دیگه هم شاید حرف بزنه که هیچی از من نذاشته ؟

تا از قصدش مطمئن نشم تو رابطه نه

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

2790
2778
2791
2779
2792