2777
2789
عنوان

فکرای تو سرم🤕

134 بازدید | 10 پست

فکرای تو سرم آزارم میده فکر کن ۲ ساعته چشامو بسم و تلاش کردم خوابم نبرد از یه طرف دیگه هم دوستشون دارم خاسته ها و آرزوها و حتا مشکلات منن شاید بهم بخندید ولی عوض کردن دکور خونه یکی از رویاهامه به این فکر میکنم فلان موتور فلان ماشین تو حیاط باشه فلان رنگ پرده میدونی یک لحظه برمیگردم میگم چطور؟ همه اینا چطور؟ و گاهیم میپرسم اینا واقعن خوشحالم میکنن جواب آره هست اما بدست آوردن سخت گاهیم محال تو این موقعیت جغرافیایی راستش الان که فکر میکنم همینایی هم که داریم خداروشکر باور کن الان نداشتیم دوباره نمیتونستیم بخریم خلاصه حقیقت تلخیه و تلخ تر از تلخی دختر بودنه رویا داشته الان به یه نتیجه بودم اینجا ساخته شده واسه آدمای ناامید از زندگی کسی که رویا داره واسش جهنمه اینجا پوستت کنده میشه تهش

میشی فقیر رو به متوسط 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم باید به این نتیجه میرسیدی که هرچیزی نیاز به تلاش درحد خودش داره،اگه آرزویی داری همونقدر باید برای رسیدن بهش تلاش کنی نه اینکه تلاش کردن رو کاملا بی فایده بدونی گلم

البته این افکار به احتمال زیاد اقتضای سنته 

به نظرم باید به این نتیجه میرسیدی که هرچیزی نیاز به تلاش درحد خودش داره،اگه آرزویی داری همونقدر باید ...

حالا اونو بخیال باید آدم راهنما داشته باشه مثلن من ۱۵ سالمه جدا از درس برای درآمد خوب چطور تلاش کنم تو مدرسه که یاد نمیدن خوب چطور؟ 

حالا اونو بخیال باید آدم راهنما داشته باشه مثلن من ۱۵ سالمه جدا از درس برای درآمد خوب چطور تلاش کنم ...

در این زمینه آدم ها دو دسته میشن،کسایی که میخوان از طریق درس به درآمد برسن و کسایی که همچین چیزی نمیخوان،باید اول ببینی جزو کدوم دسته ای

در این زمینه آدم ها دو دسته میشن،کسایی که میخوان از طریق درس به درآمد برسن و کسایی که همچین چیزی نمی ...

میخام از طریق درس برسم ولی نمیخام تا ۲۵ سالگی که میرسم هیچ و پوچ باشم راه درآمد خوبی داشته باشم تا اون موقع

میخام از طریق درس برسم ولی نمیخام تا ۲۵ سالگی که میرسم هیچ و پوچ باشم راه درآمد خوبی داشته باشم تا ا ...

الان هنوز انتخاب رشته نکردی درسته؟میخوای بری چه رشته ای بهش تا حالا فکر کردی؟

الان هنوز انتخاب رشته نکردی درسته؟میخوای بری چه رشته ای بهش تا حالا فکر کردی؟

فعلن ریاضی پامو گیر کرده افتادم 

امتحان بدم همچیز اوکی میشه ۱۰۰ میرم انسانی 

فعلن ریاضی پامو گیر کرده افتادم امتحان بدم همچیز اوکی میشه ۱۰۰ میرم انسانی

اگه بخوای بری انسانی زودتر به درآمد میرسی تا رشته ای مثل تجربی که اکثرا بالا ۳۵ به درآمد میرسن 

اگه میخوای قبل ۲۵ یه درآمدی چیزی داشته باشی باید یه حرفه ای یاد بگیری،مثل برنامه نویسی و طراحی سایت یا هرچیز دیگه ای که خودت بهش علاقه داری

اگه بخوای بری انسانی زودتر به درآمد میرسی تا رشته ای مثل تجربی که اکثرا بالا ۳۵ به درآمد میرسن اگه م ...

آخه برای وکالت میخام برم انسانی که ۲۵ تازه وقت آزمونشه