2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاق بد میشه موانع . همین روزها خودتو پیدا کنی از تمام این موانع عبور میکنی . از اونایی هم که سر را ...

@آدم_برفي_1‍ خیلی ممنونم،میشه لطفا بفرمایید حس آقای ع به من و قصدش چیه؟آیا باهاش ازدواج دارم یا نه؟چطور فردی هست؟مرسی عزیزم

تو قدرت تسخیر دیگران رو داری . یعنی اونها رو در اختیار بگیری و کنترلسون هم کامل دست خودت باشه .

از نظرش توصیفم میکنی کامل و اینکه کی رابطمون بهتر میشه و آیا دلتنگم شده بود ؟

لایک ممنوع / کاربری دست دو نفره 

@آدم_برفي_1‍ خیلی ممنونم،میشه لطفا بفرمایید حس آقای ع به من و قصدش چیه؟آیا باهاش ازدواج دارم یا نه؟چ ...

یاد حرفای کلاه قرمزی افتادم . آفای عِین مُجری . آقای ع در مقابل شما مثل ارتش افغانستان در مقابل ارتش آمریکاست . در همین حد حس میکنم . 

از نظرش توصیفم میکنی کامل و اینکه کی رابطمون بهتر میشه و آیا دلتنگم شده بود ؟

شما یه دفعه به چشمش میای و تو یه زمان خیلی کم میتونی شدیدا جذبش کنی . حتی اگر الآن هیچ احساسی بهت نداشته باشه و اصلا در مورد شما فکر نکنه یه دفعه ناغافل از صفر میرسه به صد . نسخیر یعنی همچین چیزی . مغزم خسته شد . 

شما یه دفعه به چشمش میای و تو یه زمان خیلی کم میتونی شدیدا جذبش کنی . حتی اگر الآن هیچ احساسی بهت ند ...

ادم برفی شماموکل داری ولی یادمه یه بارگفتی شوهرت برمیگرده باپشیمونی وطلاق نداری الان کلابرعکسش روگفتی 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

ادم برفی شماموکل داری ولی یادمه یه بارگفتی شوهرت برمیگرده باپشیمونی وطلاق نداری الان کلابرعکسش روگفت ...

هم لجاجت هم پشیمونی دو طرفه س . شما لج کنی اونم لج میکنه . پشیمون باشی اونم پشیمون میشه . مثل اینایی که تازه کات میکنن . پسره میگه بزار پیام ندم ببینم معرفت داره اول پیام بده ؟ دختره هم دقیقا همینو میگه . جفتشون دلتنگ هم میشن . ولی اینقدر مناظر میمونن که اون یکی اول منت کشی کنه . با همون دلتنگی از هم جدا میشن . دست از لجاجت بردار تا اونم دست برداره .