2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میگی مجیدشوهرسمیراهم ازدواج محدداره خوشبخت میشه یابه سمیرابرمیگرده ؟؟؟

به سمیرا برنمیگرده . مجید همسر سمیراست ؟ مجید ازدواج میکنه ولی ازدواجی که از نظر خیلی ها ازدواج خوبی نیست ولی از نظر خود مجید بهترین ازدواجه . دلیلش چیه نمیدونم ‌. ممکنه بره یه بیوه که یه بچه هم داره بگیره . یا یه دختر از نظر بقیه زشت بگیره . یا دختری که مثلا دختر یه مواد فروشه . یا خیلی فقیره و گزینه های خیلی بهتر بهش پیشنهاد بشه ولی کسی رو انتخاب میکنه که دوستش داره . ولی خیلی زود همه براشون عادی میشه و قبولش میکنن . 

به سمیرا برنمیگرده . مجید همسر سمیراست ؟ مجید ازدواج میکنه ولی ازدواجی که از نظر خیلی ها ازدواج خوبی ...

@آدم_برفي_1‍ حس آقای ع به من و قصدش چیه؟آیا به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

به سمیرا برنمیگرده . مجید همسر سمیراست ؟ مجید ازدواج میکنه ولی ازدواجی که از نظر خیلی ها ازدواج خوبی ...

فدات شم بچه هاچی میشن باسمیرازندگی میکنن یامجید؟؟؟؟؟ سمیرابره سمت مجیدفایده داره ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

@آدم_برفي_1‍متوجه نشدم،یعنی نو سرنوشتم ازدواج نیست ولی ازدواج می کنم و خوشبخت میشم؟

یعنی حتی اگر نباشه هم با انرژی ای که تو داری سرنوشتت عوض میشه و ازدواج میاد تو سرنوشتت . یعنی اصلاداز این بابت نگران نباش چون حتی قدرت تغییر سرنوشت هم داری . 

@آدم_برفي_1‍متوجه نشدم،یعنی نو سرنوشتم ازدواج نیست ولی ازدواج می کنم و خوشبخت میشم؟

اینها رو میگم که مطمئن بشی هیچ چیزی نمیتونه مانع ازدواج نکردن تو بشه . حتما ازدواج میکنی . مثال سرنوشت رو میگم که بدونی هر مانعی سر راهت باشه کنار میزنی . چه جوری بگم . انگار به یه نفر بگی سر راهت مانع هم بزارن تو مثل تانک به راحتی از همه ش عبور میکنی . بدون تلاش زیاد و به راحتی این کارو میکنی . 

@آدم_برفي_1‍ مرسی عزیزم من انرژی دارم ؟پس چرا برای من اتفاق های بدی افتاده؟

اتفاق بد میشه موانع . همین روزها خودتو پیدا کنی از تمام این موانع عبور میکنی . از اونایی هم که سر راهت مانع میزارن عبور میکنی ‌. دلایل مختلفی ممکنه داشته باشه ‌. دلسوز بودن . مراعات کردن . ترس . همه شو میزاری کنار و قوی و جسور میشی از همه موانع عبور میکنی . امثال ما اگر اتفاق بد هم برامون میوفته دلیلش اینه که خیلی مراعات بقیه رو میکنیم . اولویتمون خودمون نیستیم . ولی به همه بفهمون اولویتت خودتی . 

تو اگر قرار نباشه تا آخر عمر ازدواج کمی و سرنوشتت هم مجرد موندن باشه ولی اینقدر رو ازدواج کردن تمرگز ...

میشه بگین چرا دیروز اومده بود و اینکه از دیدش توصیفم میکنین 

و کی رابطمون بهتر میشه