2777
2789
عنوان

کراشم

70 بازدید | 8 پست

فالووو  یککار کردم بکنه منو

بعدش یجور زیاد صیمی بود حرف جنسی زد امتجانم کنه مزه دهنمو بفهمه ریدم بش دعوام شد بلاک کرد بعدش انبلاک کرده دوماهه ولی سکوت پیام نمیده اما بعد انبلاک چشمامو در می اورد منو مبینه منم چن وقت نگاش نمیکنم دیگ حالا میخام ببینم چیکار کنم؟بیخیال شم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی داشته امتحانت میکرده؟شاید شخصیت واقعیشو داشته نشون میداده؟

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

مطمئنی داشته امتحانت میکرده؟شاید شخصیت واقعیشو داشته نشون میداده؟

درهرصورت فهمید پا نمیدم دختر خوبیم شخصتیپ بر فرض خرابه چرا هنوز نگا میککه بمنی ک بهش نمیخورم

چن وقت نگاش نکردم امروز دیدم نگت نکرد بش برخورده نگاش نکردم

از کجا میدونی میخواسته مزه دهنت رو ببینه؟

چونک پولددره دختر براش زیاد هس نیازی نداره بمن فک میکنه هجه خرابن میخان با این بخابن ک منم ریدم بش گفته یا پا میده یانه  ول

درهرصورت فهمید پا نمیدم دختر خوبیم شخصتیپ بر فرض خرابه چرا هنوز نگا میککه بمنی ک بهش نمیخورمچن وقت ن ...

منظورم اینه که پسره شاید داشته شخصیت واقعیشو نشون میداده؟اگه دنبال رابطه جنسیه و بکن در رو،تو چرا هنوز پیگیرشی؟

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

منظورم اینه که پسره شاید داشته شخصیت واقعیشو نشون میداده؟اگه دنبال رابطه جنسیه و بکن در رو،تو چرا هن ...

خب ببین بمن برگشت گف سطح فکریت پایینه مردمو بد شناختیو اینا منم گفتم برو باو فک کردی کی هسی خب چن سال بود کراش بودم روش اومد انبلاک کرد کرمم فعال شد

بعدشم همش امار میده

خب ببین بمن برگشت گف سطح فکریت پایینه مردمو بد شناختیو اینا منم گفتم برو باو فک کردی کی هسی خب چن سا ...

اگه نظر منو بخوای که میگم کلا ولش کن،طرف فکر میکنه خیلی تحفس