2777
2789
عنوان

شما هم وقتی میرین بیرون اینجورین

228 بازدید | 15 پست

قصد فضولی ندارم فقط می‌خوام رفتار درست رو بفهمم یکم تو شک افتادم الان 

وقتی خانوادگی میرین بیرون باباتون حساب می‌کنه یا هر کسی دنگ خودش رو میده

چند شب پیش یه خانواده بازار بودن همون ور رفتن یه ساندویچی بخورن که فکر نکنم زیادم گرون بوده باشه 

موقع حساب کردن باباشون اصلا تعارف نکرد که من حساب میکنم 

داداش شون که تقریبا ۲۰ ساله ست مال خودش و مامان و باباش حساب کرد 

اون یکی دخترش و شوهرش هم مال خودشون حساب کردن 

اون دختره هم که نامزد بود و هنوز عقد نکرده بود نامزدش حساب کرد

شما هم اینجوری حساب می کنین؟ درستش همینه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساندویچ و پیتزا و..که نه همش پدر گرامی حساب میکنه

ولی رستوران اگه بریم اره دنگی هست ولی زیاد هم پیش میاد که همدیگه رو مهمون کنیم

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خب شاید زیاد بیرون میرن یا شاید اون شب ترجیح دادن هر کی خودش حساب کنه اینم چیزیه که فکرت مشغول کردی هر دقیقه تاپیک میزنی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

نه یعنی چی اینا کارا من بابام عارش میشه اصلا کسی بخواد پیش اون کس دیگه ای حساب کنه چه برسه از بچه هاش دنگی بگیره بابابزرگمم همینطوریه  اگه جایی بریم خانوادگی همه رو خودش حساب میکنه