2777
2789
عنوان

خوشحاالم که

123 بازدید | 5 پست

من تایپیک زده بودم حساسم  چیزی یا خونواده شوهرم میرن جایی یا خرید بازار ازم قایم میکنند منم کلی حرص میخوردم گریه دعوا..بهشون رک میگفتم اوناهم در ظاهر انکار میردن ولی دوباره بدتر لج میبردن خواهرشوهرم رفته سفر زیارتی شب قبل دیر به زنگ زد خدافظی منم خیلی عالی جوابشو دادم مثل دفعه های قبل ناراحت نشدم ببدرک که دیر بهم گفت انشالله زیارتش حداقل قبول باشه دیروزم مادرشوهرم واسه هیت هفتگی غذا پختن یه دونه دادن شوهرم دوتاهم مامانم همیشه دوتا میدادن من وشوهرم که من غذامو میبرم سرکار ندادن واصلا زنگ نزدن بیا داریم غذا میپزیم منم تو دلم گفتتتتم بدرررررررررررررررررک خوردم با شوهرم یه غذا رو خودشیرینیم کردم جلوی شوهرم دستشون درد نکنه عالییییی بود تودلم ....گفتم دارم حسابی رو خودم کار میکنم میخوان لج ببرن نبرن من زندگیمو میکنم مهم شوهرم شماها هم یاد بگیرید بعضی ادما ارزش سرسوزن ناراحتی نادارن والاا

میشه برام‌صلوات بخونی بابام خوب بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم دیدن تو حساسی بدتر میکنن 

الان داری بهترین کارو میکنی 

به درررررک 

من که اصلا برام مهم نیست کلا نگن هیچی والا

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
عزیزم دیدن تو حساسی بدتر میکنن  الان داری بهترین کارو میکنی  به درررررک  من که اصل ...

والا یک سال نیم پدر خودم شوهرم درووردمک بهترین لحظاتمو خراب کردم ازین دفعه فقط بببببببببببببببدرررررررررررررررررکککککککک

میشه برام‌صلوات بخونی بابام خوب بشه