2777
2789
عنوان

دزدیدن دختر بچه

218 بازدید | 11 پست

دوستان بعضی موقع ها فکرای به سرم میزنه ، تو تاریکترین نقطه ذهنم ، هیچوقت عملیش نمیکنم ولی دوست دارم اینجا بگم ، من دو تا خواهر زاده دارم یه دختر 7 ساله و یک پسر 6 ساله ، بعضی روزها مثل امروز اونها رو پارک میبرم ، تو پارک بچه های دیگه ی هم هستن ، امروز یه دختر 6 یا 7 ساله بود خیلی زیبا بود و چهرش و وجودش خیلی به دلم نشست ، خیلی دوست داشتم یه دختر دقیقا مثل اون داشتم ، دلم میخواست با خودم میبردمش و دخترم میشد ، حالا بچه های خواهرم هستن ولی هیچ تضمینی وجود نداره من ازدواج کنم بچم خشگل بشه شاید از هر هزار تا بچه یکیش اینجور به دلم بشینه اگر ازدواج کردم بچم زشت شد به چه دردم میخوره اون حسی که دخترم زیبا و دلنشین باشه یه چیز دیگست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سریع همین فردا به روانپزشک مراجعه کن

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور

چرا یکنفر باید یک دختر بچه سه ساله بدزده بعد تو پارک بزارتش بره بچه رو تو پارک پیدا کنن

😐🤔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

تفکراتتون نگران کننده است، حتما با روانشناس مشورت کنین

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

اتفاقا من به بچه های خوشگل اهمیت نمیدم چون میدونم انقدر محبت و توجه میگیرن اکثرا لوس و ننر هستن مخصوصا دختر بچه ها

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)