2777
2789
عنوان

فوری زود بیاین

189 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من دفعه پیش آزمایش بارداری دادم گفتن که جوابش مشکوکه شد ۱۵ هزارحالا بعد از ۲۰ روز دوباره اومدم آزمایش تیتر بدم میگه میشه ۴۷ هزار ... یعنی واقعا نمیشه جای دیگه برم آزمایش بدم بگم آزمایش بارداری میخوام

آزمایش بارداری که بگه مثبته یا منفی این منشی اینجا ک میگفت اگر بری جای دیگه دوباره میگه مشکوکه باید تیترشو بدی

چبکار کنم حالا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جای دیگه برم بگم فقط بگم آزمایش بارداری میخوام  نگم تیتر دیگه آره؟

برو بگو آزمایش بتا میدم نه تیتر بتا بعد که جواب و گرفتی روی کاغذ آزمایش نوشته که بالای چند مثبته خودت میخونی میفمی

تازه من تست خون ندادم والا بی بی چک زدم ازهمه ارزان ترو آسانتر

خب منم بی بی چک زدم خیلی کمرنگ بود 

ولی بهداشت که بی بی چکو قبول نمیکنه میگه باید حتما آزمایش خون بدی

برو بگو آزمایش بتا میدم نه تیتر بتا بعد که جواب و گرفتی روی کاغذ آزمایش نوشته که بالای چند مثبته خود ...

باشه ممندن. دستت دردنکنه...نمیدونم چرا این دولت اینقدر پول خور شده

خب منم بی بی چک زدم خیلی کمرنگ بود  ولی بهداشت که بی بی چکو قبول نمیکنه میگه باید حتما آزمایش ...

عزیزم مشکلت چیه خب بی بی چک کمرنگ یعنی تازه بارداری شما میخوای بری خانه بهداشت پرونده تشکیل بدی درسته

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
باشه ممندن. دستت دردنکنه...نمیدونم چرا این دولت اینقدر پول خور شده

من ی بار رفتم از بتا دادم بتام بود۱۰۰ دکتر گف بالای ۲۵مثبته نمیدونم تو چ آزمایشی دادی۴۷هزارو مشکوک میگن آزمایش تیتر بتا هم اینجوریه که فقط رو برگه نوشته مثبت یا منفی عدد نداره

عزیزم مشکلت چیه خب بی بی چک کمرنگ یعنی تازه بارداری شما میخوای بری خانه بهداشت پرونده تشکیل بدی درست ...

آره گفتن باید آزمایش خون بدم بعدش که مثلا پیگیر بارداریم میشن