2777
2789
عنوان

همین الان چرا غمگین و ناراحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 46 پست

بینهایت دلتنگم ۴ ماهه رفته... کلی حرف تو دلمه.. من مقصر نبودم ولی منو مقصر نشون داد... خیلی بغض دارم.. دلم میخواد بشه همونی ۴ ماه پیش بود همونقدر مهربون باشخصبت چقدر بهم محبت میکرد چقدر دوستم داشت... هرروز دارم فکر میکنم نکنه با کسی هست؟ نکنه کسی جامو گرفته.... تو این ۴ ماهه هرازگاهی میاد یه خبر میگیره ازم و بلاکم میکنه دوباره اونقدر بدبختم که یبار نتونستم بلاکش کنم و بگم دیگه حق برگشت نداری

منو نامزدم باهم دعوا کردیم امشب اشتی شدم ولی حس میکنم حرفای عاشقونه اش فیکه الان دوست داشتنش فیکه.. ...

انشالله زودتر مشکلت حل بشه 

بیشتر زمان بده رفتاراش رو بسنج شاید واقعا فیک نیست اما بهتر از ابن بلد نیست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلاتمو نمیگم ولی به خدای بزرگم امیدوارم برای چیز هایی که الان ناراحتم برام بخیر و‌بسلامتی جفت و جو ...

انشالله که همینطور میشه مطمئن باش 

چون امیدت به خدا 

شرایطی پیش اومده که مجبورم از شوهرم دور باشم خیلی برام سخته و دلتنگشم ولی امیدوارم به آینده ایی که ه ...

چقدر خوب که توام امیدواری اره حتما قشنگتر میشه و زودی شوهرت میاد پیشت انشالله

از اینکه روحیم انقد افتضاح شده و الان سردرد بدی دارم ناراحتم که خدایا چرا من .....:) خسته شدم:)

حتما مشکلات بزرگی داری که اینطور حالت بهم ریخته هست 

انشالله خدا خودش کمکت میکنه و مشکلاتت حل میشه جوری که خودتم باورت نشه 

عذاب وجدان دارم با نامزدم یک بحث بیخودی راه انداختم

طفلی بچم 

دیروز سورپرایزش کردم امشب از دماغش دراوردم 🥺🥺معذرت خواهیم کنم چون بازم اخلاق گندم سرجاشه بدرد نمیخوره عذرخواهیم

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

بینهایت دلتنگم ۴ ماهه رفته... کلی حرف تو دلمه.. من مقصر نبودم ولی منو مقصر نشون داد... خیلی بغض دارم ...

انشالله که به زودی همونطور بشه که خودت میخوای و به صلاحته 

حالت بی نهایت خوب باشه و آروم

عذاب وجدان دارم با نامزدم یک بحث بیخودی راه انداختمطفلی بچم دیروز سورپرایزش کردم امشب از دماغش دراور ...

منم همین مثل توعم. همیشه گله داره ک دوستم نداری درحالی ک جون میدم براش ولی نمیتونم نشون بدم 

شاید یه رفتارایی کردی ک از خودت خستش کردی و رفتن رو ترجیح داده

اره دقیقا همینو گفت... گفت اخلاقات بده و تموم... اما من کلی اخلاق خوب دارم چطور تونست سر چند تا غر بره!.. 

عذاب وجدان دارم با نامزدم یک بحث بیخودی راه انداختمطفلی بچم دیروز سورپرایزش کردم امشب از دماغش دراور ...

حتما به درد میخوره عذر خواهی چون‌میفهمه خودتم متوجه رفتارت هستی 

حتما روحیه حساسی داری

معلومه که چقدرم مهربونی 

منم همین مثل توعم. همیشه گله داره ک دوستم نداری درحالی ک جون میدم براش ولی نمیتونم نشون بدم

من نشون میدم ولی ی جاهایی میترکونمش یبار گفت ضدونقیضی چرا🥴

دوسشم دارم قد دنیا 

نمیدونم چرا اینجوری میشه گاهی

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻