2777
2789

من حس میکنم شوهرم ازم فاصله گرفته

منم زیاد غر میزنم اونم بیشتر میره 

غرایه منم از زمانی شروع شد که کمتر برام وقت گذاشت

من یکم سیاست ندارم زودرنجم فورا میزنم تو چشمش که اره تو اینطوری کردی اون میگه بجای من تصمیم نگیر

امروز بهم میگه حرفو یبار بزن که ارزش داشته باشه بخدا همون بار اولم میگم اهمیتی نداره براش

چیکار کنم شوهرم باز بیاد سمتم بخدا تا همین ۳ماه پیش همچیز خوب بود

میگه درکم نمیکنی

ولی اون میگه تو هیچی نگو هیچ اعتراضی نکن

میگم دوس دارم بهم زنگ بزنی پیام بدی نکه نمیده ها ولی خیلی کمتر

ما عقدیم راستی

چیکار کنم مشاور میگه برویه خودت نیار همیشه خوب باش اگر چیز بدیم گفت یطوری رفتار کن که اصلا برات مهم نیست خودش میاد سمتت 

ولی حالم بده بخدا به خودکشی فکر میکنم چون نمیتونم جدا بشم چون زندگیمو دوس دارم میترسم ولم کنه بره خیلی خستم

💍♥️

اگه یکم کمرنگ تر شده زنگ و پیام و اینها خوب طبیعیه بعد یک مدت فروکش میکنه و کم کم از اون حالت عشق هیجانی به وابستگی عاطفی تبدیل میشه ولی این وابستگی تو مردا به این معنی نیست که هر روز چندبار خبرتو بگیرن یا چیزایی مثل این 

سعی کن زیاد حساسیت نشون ندی و هرچی مشاور بهت گفت عمل کن بهش و دیگه حرفای اونارو تکرار نمیکنم

اگرم مشاور بهت گفت مثلا سعی کن فلان کارو بکنی ولی تو روشش رو بلد نیستی راهکار دقیق بپرس به مشاور کاربلد مینونه زندگی تو زیر و رو کنه فقط باید در برابر حرفاش مطیع باشه و از عادات رفتاری قبلیت دست برداری حتی اگه واقعا از نظر صد نفر عامی ایرادی توش نباشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه یکم کمرنگ تر شده زنگ و پیام و اینها خوب طبیعیه بعد یک مدت فروکش میکنه و کم کم از اون حالت عشق هی ...

مشکلم همینه شب میگم زندگیمو الکی خراب نکنم باز فرداش یادم میره

💍♥️

مشکلم همینه شب میگم زندگیمو الکی خراب نکنم باز فرداش یادم میره

عزیزم عاداتت یهو عوض نمیشن اما اوایل فکر کن داری نقش اون ادمی که باید باشی رو بازی میکنی قبل هر حرفت چند ثانیه سکوت کن بعد حرف بزن کاملا سنجیده 

بعد کم کم بهش تبدیل میشی یه تکنیکهfake it till u make it 

مثلا قهر میکنم خودم دلم تنگ میشه نمیتونم 😭میترسم فاصله بگیرم سرد بشیم چیکار کنم

تاجایی که میتونی تو موقعیت های بیخودی قهر نکن اینو باید جاهای خیلی مهم تر بزاری و از خلا بودنت استفاده کنی

تاجایی که میتونی تو موقعیت های بیخودی قهر نکن اینو باید جاهای خیلی مهم تر بزاری و از خلا بودنت استفا ...

بخدا خودمم از دست خودم‌خسته شدم

ولی میدونی شوهرم هیچوقت منو قانع نکرد

💍♥️

تاجایی که میتونی تو موقعیت های بیخودی قهر نکن اینو باید جاهای خیلی مهم تر بزاری و از خلا بودنت استفا ...

مثلا بهش میگم من همون ادم قبلم قبلا وقت بیشتر میزاشتی یهو میگه بخواب دیروقته

خب ادم تو دلش میمونه دیگه

💍♥️

مثلا بهش میگم من همون ادم قبلم قبلا وقت بیشتر میزاشتی یهو میگه بخواب دیروقتهخب ادم تو دلش میمونه دیگ ...

مستقیم نگو عزیزم مستقیم نه تو این مسایل گارد میگیرن تو بعضی مسایل از یه جایی به بعد

البته من خودم وقتی بچه بودم درس میخوندم و موقعی که سرکارم به هیچ وجه جواب کسی رو نمیدم چون تمرکزم بهم میخوره و احساس میکنم اون شخص اون لحظه مزاحم شده

خب ایا دلیل بر اینه که من عزیزای دلم رو دوست ندارم ؟ نه فقط تو کارم جدیم خیلی

میشه درخواست بدم خصوصی صحبت کنیم؟

عزیزم من درسش رو نخوندم خواهرم مشاوره یه چیزایی از اون و کتاباش یاد گرفتم میترسم یه حرف اشتباهی بزنم زندگیت بیشتر گره بخوره شما همون حرفای مشاورت رو گوش کن ناراحت نشیا عزیزم🍀💚 نمیخوام احساس گناه کنم اما اگه درد و دل میخووی بکنی با جان و دل گوش میدم عزیزم 😁😊