2777
2789
عنوان

من آدم حسودی نیستم هیچوقت اما😞

82 بازدید | 5 پست

از خودم بدم میاد حتی این تاپیک و بزنم 

من هیچوقت با اینکه سختی زیادی کشیدم اما حسادت کسی و نکردم هیچوقت نه ظاهر نه دارایی نه هیچی...

الان ۱۹پر میکنم

تو محل کارم یه پسری بود که ازش خوشم اومد و تو دلم حس خوبی بهش داشتم 

بعد اومد به همکارم پیشنهاد داد یا خیلی توجه اینا کرد 

من یجوری شدم 

الان اون شخص اصلا مهم نیست ها اینکه دلم نمیخاد حسادت داشته باشم چکار کنم😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی بهت بگم به تجربه هیچ مردی هیچ پ خ ی نیست سعی کنی دلت برا هیچکدومشون نره.... اگه خوش قیافه و ...

نه مهم نیست اون شخص الان اصلا اهمیتی نداره از بابت خودم و حس بدی که دارم اذیت میشم من دلم نمیخاد حسود باشم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
نه مهم نیست اون شخص الان اصلا اهمیتی نداره از بابت خودم و حس بدی که دارم اذیت میشم من دلم نمیخاد حسو ...

خب عزیزم چه اشکالی داره اگه دلت میخواد حسودی کنه بزار کنه به خودت سخت نگیر همه ما انسانیم قرار نیست همیشه نقش فرشته معصوم رو بازی کنیم 

مهم اینه که با حسادت به کسی آسیب نزنی دختر خوب 

حسادت یک حسه، مثل شادی مثل غم، متاسفانه وقتی از کودکی دائم به ما گفته شده ترس بده، غم بده، تو مرد شدی گریه نکن، حسادت بده، کم کم احساسات سرکوب میشه و گاهی از داشتن این احساسات حس گناه می کنیم، احساساتی که کاملا طبیعی هستند، دوست من شما حق دارید حسادت کنید....

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!