2777
2789

برا منم دعاکن مشکلاتم حل شن خسته شدم دیگه از بسخدا صدا زدم انگار ن انگار دعا کن برام لطفا مزاحمم بره سراغ زندگیش دست از سرم برداره دیگه مزاحمم نشه لطفا💔💟و از طرف کار زنگم بزن بگن بیا سرکار لطفا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من که همیشه میگم با خودم من سخت تر از اینا رو پشت سر گذاشتم این که دیگه هیچی نیست .

میدونی چی خفم کرده میدونی چیه خدا چرا ب همه حاجت داد برا من حتی ی مسئله کوچولو باید پاره بشم تا بشه چرا مگه چیکار کردم💔یعنی فقد من گناهکارم بقیه معصومن از خدا گله دارم از حکمتش قسمتش

میدونی چی خفم کرده میدونی چیه خدا چرا ب همه حاجت داد برا من حتی ی مسئله کوچولو باید پاره بشم تا بشه ...

میفهمم چی میگی  منم تقریبا اینجوریه که همه چی رو سخت بدست میارم.ناامید نباش نا امیدی کار شیطانه .

میفهمم چی میگی منم تقریبا اینجوریه که همه چی رو سخت بدست میارم.ناامید نباش نا امیدی کار شیطانه .

ناامید نیستم بازم میگم شکرش ب وقتش بهم میده اما حق دارم گله کنم یانهچرا برا من همه چی سخته مگه چقد گناهکارم بخدا دارم له میشم💔چرا اکثر وقتا جواب من نهدلم میخواد منم بیام بگم خداروشکر ب آرزوم رسیدم💔😭