2777
2789
عنوان

پدرم رفت 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 30 پست
عزیز دلم گریه کن هر جوری دوس سوگواری کن میفهمم خیلی عذاب داری میکشی 🥺🥺🥺🥺

خیلی گلی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارحمتشون کنه خیلی خوب درکت میکنم منم مادرمو3ماه پیش همچین روزی ازدست دادم واقعاداغش سردنشدنیه

من قبلاً اینقدر نزدیک مرگ رو درک نکرده بودم.چون کسی از نزدیکانم نرفته بود.خیلی تلخه که میمونی و یاد کسی که دوسش داری.مادر داغش خیلی سخته خونه بدون مادر و پدر سوت و کور میشه و همه چی عذابت میده هر وسیله ای که بر میداریم میگی یه روزی اون لمسش کرده هعی خدا قلبم خیلی سنگینه

من قبلاً اینقدر نزدیک مرگ رو درک نکرده بودم.چون کسی از نزدیکانم نرفته بود.خیلی تلخه که میمونی و یاد ...

اره بخداهمش درسته من دنیابرام تموم شده انگار،ینی حس میکنم زندگی هیچ قشنگی نداره،خیلی خیلی حالم بدمیشه یوقتایی

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

قربونت برم من 💜

خدا نکنه فداتشم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اره بخداهمش درسته من دنیابرام تموم شده انگار،ینی حس میکنم زندگی هیچ قشنگی نداره،خیلی خیلی حالم بدمیش ...

پادکست رنج و التیام و عیبی ندارد اگه حالت خوش نیست رو از مجتبی شکوری گوش کنید کمی آروم تر میشی قشنگم

این داغ همیشه میمونه با آدم فقط بعد یه مدت به شکل و فرم آشنایی میشه که می‌دونیم چجوری باهاش روبه رو بشیم تا زمین نزنتمون

پادکست رنج و التیام و عیبی ندارد اگه حالت خوش نیست رو از مجتبی شکوری گوش کنید کمی آروم تر میشی قشنگم ...

باشه عزیزم ممنون واقعا به یه چیزی نیاز دارم که آرومم کنه بدجور خودموباختم 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

برای امضات دعا کردم 🙏🏻🤍

نوکرتم🫂🥺 منم برای حاجت دلت۵۰۰تا صلوات میگم 

مرسی عزیز دلم

تگت کردم یه تاپیک بیا