2777
2789
عنوان

چرا بی بی چکم پررنگ‌نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3072 بازدید | 122 پست
بله عزیزم من هنوز پریم عقب نیفتاده همیشه دو روز میفتاد جلو  ولی دیروز بی بی هاله انداخت بتا ه ...

کی موعد پریودته؟ مبارک باشه گلم. بی بی چکت پررنگ شد یا کمرنگ؟ عکسشو بزار

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
بله عزیزم من هنوز پریم عقب نیفتاده همیشه دو روز میفتاد جلو  ولی دیروز بی بی هاله انداخت بتا ه ...

آره منم باورم نمیشد آخه همسرم واریکوسل داشت و کم کم داشتم آماده میشدم برم آی یو آی ....من چند روز پیش یه لک قهوه ای کوچیک دیدم رفتم دکتر برام سونو نوشت رفتم ساک حاملگی دیده شد و 5 میلیمتر بود توی نت سرچ کردم نوشته بود توی 4 هفته و 5 روزگی باید اندازه ساک حاملگی 5 میلیمتر باشه که خداروشکر مال من دقیقا 4 هفته و 5 روزم بود اما پیش دکتر که بردم گفت محض احتیاط شیاف استفاده کن برای 28 اسفند یه سونوگرافی دیگه نوشته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم باورم نمیشد آخه همسرم واریکوسل داشت و کم کم داشتم آماده میشدم برم آی یو آی ....من چند روز پی ...

واییی یعنی منم دوشنبه ساک میبینم

شما شیاف شبی یکی ؟

واژینال یا مقعدی استفاده میکنی ؟

نگفت تا کی استفاده کنی ؟

واییی یعنی منم دوشنبه ساک میبینم شما شیاف شبی یکی ؟ واژینال یا مقعدی استفاده میکنی ؟ نگفت تا کی ا ...

توی نت نوشته بود اگه مقدار بتا از 1800 بالاتر بره میتونید ساک حاملگی رو توی سونوگرافی ببینید من روزی که آزمایش دادم مقدار بتا 691 بود سه روز از موعدم گذشته بود اما اون روز که سونوگرافی دادم احتمالا بتا بالاتر رفته بود که ساک حاملگی دیده شد

من شیاف سیکلوژست شبی یک عدد مقعدی استفاده میکنم

برای سونو گرافی زود اقدام نکن چون استرس میگیری خدای نکره اگه دیر دیده بشه یا دیرتر صدای قلبو بشنوی بزار هر چیزی رو به موقعش برو و ان شالله به خیر و خوشی همه چیز تموم میشه

واسه تو هم هالس انگار. همون روز بتات ۱۱۵ بود؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
من الان پنج ماهم بازم زدم همچنان خط دوم كمرنگه😂

جدی میگی؟ عکسشو بزار لطفا