2777
2789
عنوان

چرا بی بی چکم پررنگ‌نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3072 بازدید | 122 پست
آخه ده روز از موعد میگذره و روز اول موعد فقط لک بینی داستم .شد همان  و تمام .از اون روز هم تا ب ...

برای بعضی ها کلا بیبی چک نشون نمیده یه خانومی بود توی همین سایت میگفت بیبی چک نشون نداده اما آزمایش مثبت بوده...اینکه شما روز موعد لکه بینی داشتید احتمالا لک لانه گزینی هست یه چند روزی دیگه اگه بی بی چک مثبت نشد برید آزمایش بدید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوار باشم ؟آخهمریشب رفتم یه پروژسترون زدم

نگران نباش پروژسترون بد نیست اگه بچه باشه باعث محکمتر چسبیدن بچه میشه منم دکتر بهم پروژسترون داده چون یه کوچولو لک دیدم ....به نظر من اگه با زدن پروژسترون پریود نشی برو آزمایش بده

علاعمت چیه الان عزیزم

حساسیت سینه بعلاوه کمردرد پری

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
عزیزم من نمیخوام ناامیدت کنم ان شالله بارداری اما میخوام بپرسم کیست یا سابقه کیست نداری؟

نه سابقه کیست ندارم. این ماهم روز ۱۲ رفتم سونو فولی ۲۰ داشتم

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
شما حامله ایی  شک‌نکن .مبارک باشه عزیزم .مارک بی بی چک ات رو عوض کن میبینی در یک مارک دیگه خ پر ...

اره امروز یه مارک دیگه میخرم. اما این مدیکور بود. فکر کنم از مارکای دیگه بهتر باشه

پس حتما بارداری خانومی مبارکه

فدات ممنونم. سه روز دیگه میرم آز. خداکنه مشکلی نباشه

پس شما 8 روز از من عقب تری....فک کنم زود متوجه بارداریت شدی من دو روز گذشته بود که بیبی چک گذاشتم

بله عزیزم من هنوز پریم عقب نیفتاده

همیشه دو روز میفتاد جلو 

ولی دیروز بی بی هاله انداخت بتا هم ۱۱۵ شد 

باورم نمیشه منم تیکر زدم 

واااای چقدر استرس داره 

دیشب اصلا خوابم نبرد 

تا میخواستم بچرخم بیدار میشدم

شبی ۱۰۰۰ بار هم میچرخم خخخ

آدم نمیدونه چی بخوره چی نخوره

شما سونو رفتی ؟ 

به من منشیه دکتر گفته شیاف بذارم

دوشنبه هم نوبت دارم برم سونو

سلام برا منم اینطور نبود خریت کردم نرفتم دکتر سقط شد دور ازجونت  برو دکتر بگو درد داری تا شیاف ...

اخه درد پریودی که طبیعیه اول بارداری. واسه شما کِی سقط شد؟