2777
2789
عنوان

چرا بی بی چکم پررنگ‌نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3072 بازدید | 122 پست
نه نمیذارم  ولی شنبه دوباره از میدم که انشالا دو برابر شده باشه

انشالله. منم واسه همین صبر کردم تا موعدم که اون موقع از بدم. چون‌خیلی استرسی ام

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      

خانومااااای باارداار بیاین بگین نظرتونووو لطفا

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برای من وقتی بی بی چکم مثبت شد خیلی خیلی هالش کمرنگ بود برای شما ماشاالله رنگش خوب و مطمین باش عدد بتاتم خوب پس دیگه نگران نباش فدات شم.مبارک‌عزیزم😍

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم برای من وقتی بی بی چکم مثبت شد خیلی خیلی هالش کمرنگ بود برای شما ماشاالله رنگش خوب و مطمین باش ...

قربونت عزیزممم. اخه چرا پررنگتر نمیشهههه؟ شما بتات چند بود؟

قربونت عزیزممم. اخه چرا پررنگتر نمیشهههه؟ شما بتات چند بود؟

اینکه باید با گذر زمان پررنگ تر شده رو نمیدونم عزیز. بتام۹۸.۲بودش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سپیدا جان مبارکه عزیزم مامان شدی.منم امروز12روزه که از پری میگذره مال منم خیلی کمرنک بودرفتم آزخون39شدخیلی میترسم بنظرتون مشکلی هس؟امروزبازم میرم دعاکنید بره بالا

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت
سپیدا جان مبارکه عزیزم مامان شدی.منم امروز12روزه که از پری میگذره مال منم خیلی کمرنک بودرفتم آزخون39 ...

مرسی گلم واسه شمام‌مبارک باشه.نه عزیزم مشکلی نیس دوباره برو آز انشالله که بالاتر رفته. بیا خبرشو بده

مرسی گلم واسه شمام‌مبارک باشه.نه عزیزم مشکلی نیس دوباره برو آز انشالله که بالاتر رفته. بیا خبرشو بده

انشالله.شماکی میری آز خون بدی؟؟

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت
انشالله.شماکی میری آز خون بدی؟؟

من انشالله یکشنبه‌ یعنی فردای موعدم

خانومماااای باردار.. کسی نیس بیاد کمک کنه؟؟؟

سلام برا منم اینطور نبود خریت کردم نرفتم دکتر سقط شد دور ازجونت 

برو دکتر بگو درد داری تا شیاف بهت بده منم درد پپريودي داشتم 

خخواهش میکنم برو دکتر حتما 

آقا جان شرمنده ام دعا هایم برای بچه است نه تمام شدن غيبتت اللهم عجل لوليک الفرج