2777
2789

بچها من دو هفتس با یکی اشنا شدم پسر خوبیه بامزس و حالم کنارش خوبه بهش گفتم فعلت اشنا شیم اگه اخلاقامون اوکی بود وارد رابطه شیم ولی یه مشکل که هست اینه اکانت زیاد داره و من سر همین یبار باهاش دعوا کرد و گفتم دیگه کلا تموم شه بعد گفت که زدم بیرون از اکانت ولی الان یک هفته که گذشته اخرین بازدیدش هنوز به تازگیه درصورتی که باید بزنه یک هفته پیش

هی میگم نمیخوام به روش بیارم ولی واقعا نمیتونم 

میترسم یک بار دیگه درد خیانت رو تجربه کنم از یه طرفم میدونم کسی که سرگوشش بجنبه کسی جلو دارش نیست

لطفا خواهرانه نظرتونو بگید ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم داری اشنا میشی تازه وارد رابطه نشدی که بخای راجب گوشیشو اینا نظر بدی 

این رفتارا تو انتخابت که بری باهاش یا نه تاثیر بذاره ولی

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

بنظرم داری اشنا میشی تازه وارد رابطه نشدی که بخای راجب گوشیشو اینا نظر بدی این رفتارا تو انتخابت که ...

دقیقا حرف قشنگی بود

اخه من باهاش که دعوام شد کلی قسم خورد که من فقط باتو صحبت میکنم اصلا تو اون اکانتام چیزی نیست و ظاهرا که نیست چون یه اکانتیه که خالیه بدون پروف و بیو بعل ازم خواست که بهش فرصت بدم و گفتم نه بعد چن شب که هی تکست میداد منم قبول کردم و گفتم اوکیه ولی با اشتباه بعدی واقعا تموم میشی

دقیقا حرف قشنگی بوداخه من باهاش که دعوام شد کلی قسم خورد که من فقط باتو صحبت میکنم اصلا تو اون اکانت ...

خوبه الان تو رابطه نیستین که بخای خیلی تاکید کنی رو تموم شدن نشدن، الان فقط اشناییه باید خودتونو بهم ثابت کنین

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉