2777
2789
عنوان

مهمون داشتم آب قطع شد

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 22 پست
تعجب نداره بعضیا تعجب میکنن!!دوستان شما اگه آپارتمان نشین باشین یا خونتون پمپ داشته باشه قطع میشه آب ...

نه برق صبح رفته بود 

آب جدا قطع میشه یعنی فشارش رو اونقدر کم میکنن که بعضی جاها قطع میشه 

بخصوص اگه پمپ و تانکر نداشته باشی که ما نداشتیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی ولی ۷ ساعت خیلی زیادههه چجوری گذروندین؟ آدم یه دستشویی میخواد بره هزار تا مکافات داره

بسختی قبلا یه مقدار کم آب‌ تو حیاط میومد ولی امروز اون هم قطع بود 

از خونه مامانم با ماشین آب‌ می‌آوردیم

یه مقدارم توی ظرفهای بزرگ کنار گذاشته بودیم قبلا

تعجب نداره بعضیا تعجب میکنن!!دوستان شما اگه آپارتمان نشین باشین یا خونتون پمپ داشته باشه قطع میشه آب ...

راس میگه خیلیا همینم ندارن 😁😁مثل نروژ سوییس هلند اسپانیا 😁😁😁استرالیا فنلاند 😜😜😜

و نیز فرمودند پمپ و تانکر بذارید

انگار زمین کشاورزی داریم راه میندازیم😂

بعد مارو با کشورهای در حال توسعه و جنگ زده مقایسه میکنن صاف گند میزنن به شعور مردم 

کی بساطشونو جمع میکنن؟ الله اعلم 

تا وقتی ایران تبدیل به یه بیابون بره هوت بشه البته اون موقع هم هنوز مردم هستن از شیوه های دیگه میتونن با قدرت ادامه بدن

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بسختی قبلا یه مقدار کم آب‌ تو حیاط میومد ولی امروز اون هم قطع بود از خونه مامانم با ماشین آب‌ می‌آور ...

اره ماهم همیشه آب نگه میداریم.

ما که آب و برق با هم قطع میشن🥴😮‍💨

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324

راس میگه خیلیا همینم ندارن 😁😁مثل نروژ سوییس هلند اسپانیا 😁😁😁استرالیا فنلاند 😜😜😜

حالا چه اصراریه که حالا ما بقیه کشورها خودمونو مقایسه کنیم ، من برام چه فرقی می‌کنه وقتی گرممه نشستم ، برق نیست ، کولر خاموشه ، آنتن رفته ، آب ندارم ! تو توالت نشستم بعد موندم تو اون وضعیت !! آب قطعه ، دارم نیمه پر کاسه رو میبینم ، چه فرقی می‌کنه تو حالا مثلاً فلان کشورهم برق ندارن 

مثلاً بگم ایول ! اونا هم برق ندارن ...!!!مزخرفه

خدایا این چه طنز مسخره ایه که ما توش زندگی میکنیم کم مونده بگن گرمای هوا بخاطر دشمنه!!

مقایسه با بقیه کشورها قشنگ توهین به شعور مردمه

درسته که شاید جاهایی باشه که وضعیت برقشون از ما بدتر باشه، اما آدم انتظار داره کشوری با این پتانسیل‌ها، با این منابع غنی (نفت، گاز، نیروی انسانی جوان و تحصیل‌کرده) و با این تاریخ پرافتخار، حداقل بتونه نیازهای اولیه ( دقت کن نیاز های اولیه ) شهروندانش رو برطرف کنه

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠