روز زن واسه مادر شوهراتون چی میخرین؟؟؟؟اگر بدجنس باشه بهش تبریک میگین و براش کادو میخرین؟؟؟؟به مادر شوهرم خیلی احتراممیزارم با اینکه اون بدجنسه اما همش میگم مادره اشکال نداره اما همیشه هو ای بچه هاشو داشته ک بامن حیلی وقتا جلوی خیلیا خیلی سرد برخورد کرده... الان باهاش جنگی ندارم و احترامشو دارم گفتمامسال روز مادر و بهش تبریک نگم فقط روزای عید و این چیزارو تبریک بگم چون اون منو واقعا مثل یک غریبه میدونه شایدمیه مزاحم...اما من بهش احترام گذاشتم همیشه و اگر من تبریک بگمیا نگمشوهرم کار خودشو میکنه و براش یه کادوی گرون قیمت میخره...به نظرتون تبریک نگم که بفهمه من با اینکه بهش احتراممیزارماما حالیمه کهچی به چیه؟؟
من از سال اول كه عقد كردم فقط يه پارچه خريدم براش ديدم انداخت تو كمد منم ديگه از اون به بعد چيزي نخر ...
خوب کاری نمیکنی گلم..
منم شوهرم تو این فازا نیست با اینکه مادرشوهرم کلی اختلاف نطر داریم اهل گوشه و کنایه ست..هر سال خودم یه هفته قبلش میرم بازار چیزی میگیرم تا روز زن بهش بدم...
همیشه ام خوشش اومده..پارسال از رنگ لباس خوشش نیومد ولی باز امسال گرفتم..واقعا کار زیادی نیست.هرچی باشه مادره
دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
فعلا ک هنوز خواهر شوهرم تز از خودش در نکرده و شوهرمو مجبور ب خرید چیزی نکرده... تا چند روز آینده چی ...
امان از خواهر شوهر فوضول...خواهر شوهر منو نصیب هیچکس نشه به خدا عین هووم میمونه...شوهر و بچه داره بازم هر چی میخواد هر کاری داره شوهر من. کافیه شوهرم بگه اب میخوامیا هرچیزی قبل از من مخلص و چاکر وایساده روبروش اورده براش ناز میکنه دلبری میکنه واای چی بگماز دسش شوهرم باید روز زن برای این بیشعورم کادو بخره وگرنه گریه زاری راه میندازه