2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون جز منت و سرخوردگی هیچی نداره

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

واسه چی باید توقع داشته باشه ادم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

میشه مثال بزنی

مثلا اینکه مریض شم بهم زنگ بزنن حالمو بپرسن.

اینکه برن مسافرت برام سوغاتی بیارن.

اینکه مریض و درمونده شم، با بچهٔ کوچی آوارهٔ بیمارستانها شم، کسی بیاد کمکم از نزدیکام.

اینکه حتی منو اندازهٔ خواهر برادرام دوست داشته باشن.

اینکه برای تولد بچه‌هام کادو بیارن.

اینکه بعد از زایمان کمکم کنن و چند روز اول بچه‌مو بعد از خرابکاری بشورن.

هیچ کدوم اینایی که گفتمو، توقع ندارم. چند تا مثال بود.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

من همیشه توقع داشتم ولی چون اونجور عمل نمیکردن ناراحت میشدم یا لج می‌افتادم باهاش آخرش دوست پسرم گفت برای اینکا خودت آرامش داشته باشی بیخیال همه چی باش نتیجه داد الان از هیچ کس توقع ندارم 

و چقدر ماها تنها موندیم که دیگه انتظاری نداریم..

نه برای این نیست به خدا. من مادرم خیلی خوبن. خدا حفظشون کنه. ولی توقعی ندارم ازش. همه‌ش هم میگم مامان نکن، من الان باید یه کاری برات بکنم نه شما. ولی حتی میتونم درکش کنم اگه با خواهرم راحت‌تر باشه، بیشتر خونهٔ اونا بره و... آدمی‌زاد بالاخره با یکی راحت‌تره دیگه. حتی یکیو یشتر دوست داره. به نظرم هیچ اشکالی نداره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟