2777
2789
عنوان

تیرویید

139 بازدید | 6 پست

بچه ها من تو بارداری کم کاری تیرویید داشتم، قرص میخوردم، بعد زایمان از پسرم غربالگری رو انجام دادن گفتن نرماله تیروییدش، منم یبار دیگه آزمایش دادم، نرمال بود، الان دوباره ࢫآزمایش دادم، بازکم کاره واسم، ترس افتاده بجونم نکنه برا پسرم ک الان داره یازده ماهه س ، کمکار باشه و ووو، چون خیلی بد رگه، نمیدونم ببرم دکتر، آزمایش بده نده، کمک کنین

منم کم کاری داشتم و دارم.ولی دخترم نرمال بود.از دکترم پرسیدم گفت اگه نوزادی نرمال باشه دیگه تا سن بلوغ نرماله. خودت دارو مصرف کرده بودی تو بدنت بوده آزمایشت نرمال اومده چون 1دفعه بعد قطع از بین نمیره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم کم کاری داشتم و دارم.ولی دخترم نرمال بود.از دکترم پرسیدم گفت اگه نوزادی نرمال باشه دیگه تا سن بل ...

مرسی از پاسختون،،برا پسرم همون غربالگری رو انجام دادیما، دیگه آزمایش ندادیم براش بعدها، میترسم ک تو این مدت برا اونم کمکار بوده باشه وما متوجه نبودیم، شما میگین ینی نیاز نیس دوباره ببرمش دکتر و آزمایش؟

مرسی از پاسختون،،برا پسرم همون غربالگری رو انجام دادیما، دیگه آزمایش ندادیم براش بعدها، میترسم ک تو ...

ما هم همون غربالگری رو انجام دادیم .از دکتر غدد خودم پرسیدم گفت لازم نیست تا سن بلوغش کم کار نمیشه دیگه