2777
2789
عنوان

چطورید

76 بازدید | 11 پست

نی نی یار دو سه نفر هستن من هروقت میام ی تاپیک مذهبی میزنم دوتا حدیث دوتا روایت از اماما میگم میان تورو تگ میکنن میگن تاپیک مذهبی خلاف قوانین سایت حذفش کنید و فحش میدن بمن باعث حذف تاپیک میشن تازه بجای اینکه اونا تعلیق شن من تعلیق میشم واقعا تاپیک مذهبی خلاف قوانین سایت نی نی یار؟ چون همه خوششون از تاپیکم میاد جز دو سه نفر انواع بی احترامی هارو هم میکنن که این تاپیک ها تو این سایت نباشن مگر نه اینکه شعارشون آزادی و انسانیت هه البته به دروغ....

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

نه مذهبی اونم حدیث اصلا ممنوع نیست

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

والا ممنوع نیست تا جایی که میدونم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مذهبی اونم حدیث اصلا ممنوع نیست

خوب من چندین بار گذاشتم دو سه نفر هستن میان نی نی یار تگ میکنن بعد جالب اینو نی نی یارم پاکش میکنه تاپیکو ی حدیث از امام علی گذاشتم پاک کرد

عزیزم ، نی‌نی‌یارها معمولاً تاپیک‌هایی که احتمال میدن باعث درگیری و اختلاف بین کاربرا بشه رو حذف می‌کنن، چون هدفشون اینه که فضای سایت آروم و دوستانه باشه. ممکنه فکر کنن تاپیک‌های مذهبی شما، با وجود اینکه خیلی‌ها دوست دارن، ممکنه باعث بحث و جدل بین کاربرها بشه. به خاطر همین ممکنه حذفش کنن

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

عزیزم ، نی‌نی‌یارها معمولاً تاپیک‌هایی که احتمال میدن باعث درگیری و اختلاف بین کاربرا بشه رو حذف می‌ ...

عزیزم من میگم تاپیک من مذهبی بوده درست باعث تفرقه هم نشده فقط ی عده خوششون نمیاد از این تاپیک ها نی نی یار تگ میکنن که پاک کنه خوب نی نی یار چشه که پاک میکنه

عزیزم من میگم تاپیک من مذهبی بوده درست باعث تفرقه هم نشده فقط ی عده خوششون نمیاد از این تاپیک ها نی ...

همین الان ممکنه شما رو تعلیق کنن بخاطر بی احترامی به نی نی یار !

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

هه کجاش بی احترامی بود

چشه 

چند روز پیش یه کاربری تاپیک زده بود که بخاطر استفاده از کلمه `هوی نی نی یار` تعلیق شده بود 

چشه چند روز پیش یه کاربری تاپیک زده بود که بخاطر استفاده از کلمه `هوی نی نی یار` تعلیق شده بود

چشه بی احترامی؟ خوبه نگفتی فحش دادم 

چشه بی احترامی؟ خوبه نگفتی فحش دادم

دیگه ....

نمی‌دونم والا