2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوشنبه ۳۰ تیر روز ۱۹ سیکل قاعدگی، دوجنین بلاست و ارلی بلاست انتقال دادم. سیکل قاعدگی من ۲۴ روزه هست. از روز ۲۲ سیکل علائم شبیه قبل پریود با حال روحی خیلی بد و گریه زیاد داشتم ولی‌ از روز ۲۵ سیکل حالم بهتر و بهتر شد فقط مثلا اگه دوتا کتاب بردارم یک کم‌بهم فشار میاد.لکه بینی هم‌ندارم،روز ششم و هشتم بی‌بی چک‌زدم‌منفی شد.

نمیدونم شاید بدنم آماده پریود بوده پروژسترون نمی‌گذاشته خونریزی اتفاق بیفته.

بچه ها آزمایش رو باید یک شنبه بدم یا دوشنبه؟

من دوشنبه ۳۰ تیر روز ۱۹ سیکل قاعدگی، دوجنین بلاست و ارلی بلاست انتقال دادم. سیکل قاعدگی من ۲۴ روزه ه ...

من دوم‌مرداد انتقال داشتم روحم خسته اس دیگه هیچ انرژی ندارم هیچ علائمی هم ندارم اگه این دفعه نشه  نمی‌دونم چی کار کنم چهل سالمه

سری اول که مثبت شدم هیچچچچ علائمی نداشتم ،ولی سری دوم داشتم از دل درد پریودی میمردم وگفتم هران خون م ...

ممنونم عزیزم خیلی دلم شکسته خدا صدامو بشنوه چهار سال همش تو‌مطب دکتر ها سالمم ولی نشده تا حالا باردار بشم