2777
2789
عنوان

درد قسمت شرمگاهی و تکون خوردن بچه

99 بازدید | 7 پست

من هفته ۱۴ سرکلاژ شدم

الان نزدیک ۲۲ هفته هستم ...می‌خوام از تخت بلند شم یا یکم سرپا بمونم قسمت شامگاهی تیر می‌کشه یا درد میگیره 

احساس فشار دارم ، دکتر گفت استراحت نسبی باش

و اینکه من از هفته ۱۵ حرکت بچه ریز حس میکردم چون اصلا شکم نداشتم چربی نداشتم تازه سه ماه اول بد ویار بودم رسیدم به ۴۰ کیلو الان در اواخر ماه پنج شروع شش ماه با وزن ۴۴ در خدمت شمام دکتر نگفت خوبه یا بده ولی من نگرانم 

البته گفت رشد جنین خوبه

و اینکه من حرکت بچه رو یک هفته خیلی حس میکردم وقتی همسرم دست می‌داشت اونم حس میکرد

ولی از دیشب تکون نمیخوره یا یه حرکت ریز داره اونم حس میکنم تو لگنمع

کسی تجربه ای داشته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزن منو ول کنقبلاً هم لاغر بودم ۴۵ بودممشکلات دیگه ای که نوشتم و اگه میدونید راهنمایی کن آبجی

ببخشید اسی فهمیدم ممکنه ناراحت بشی آخه خودم وزنم کمه همش حس میکردم با وزن کم نمیشه باردار شد سر همون پرسیدم 

ببخشید اسی فهمیدم ممکنه ناراحت بشی آخه خودم وزنم کمه همش حس میکردم با وزن کم نمیشه باردار شد سر همون ...

نه ناراحت چی دختر انقد حرف شنیدم عادیه برام

مخصوصا بعد بارداری که استراحت مطلق شدم گفتم بخاطر لاغر بودنته که اصلا ربطی ندارع

شما خودت چند کیلویی؟ اصلا نگران نباش میتونی راحت باردار شی فقط آزمایش بده مشکل خاصی نباشه زود باردار میشی

من اولین ماه اقدامم باردار شدم تا الآنم هیچ مشکلی نداشتم نه قند نه دیابت نه فشار 

دکتر هم رو وزن تاکید نداشت فقط سعی کن چیزای مقوی بخوری تا بچه ازت می‌کشه ضعیف نشی تو بارداری تا ماه اخر وزن میگیری 

من فقط سر اسباب کشی خودم به چوخ دادم وگرنه هیچ مشکلی نداشتم

نه ناراحت چی دختر انقد حرف شنیدم عادیه براممخصوصا بعد بارداری که استراحت مطلق شدم گفتم بخاطر لاغر بو ...

اها انشالله بسلامتی به دنیا بیاد نینیتون 

من وزنم زیر ۴۰ سر همون میترسیدم