2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چادری مانتویی بد حجابسنگین یا باشون گرم بگیریم؟

منکه چادری نبودم . حجابم معمولی بود. 

اما خودم بودم . نه سنگین نه خیلی دم دست . 

خودت باش . کلا کسیکه واسه ازدواج بخوادت دنبال یکسری مولفه های خاص میگرده . اجتماعی اما دارای چهار چوب 

منکه چادری نبودم . حجابم معمولی بود. اما خودم بودم . نه سنگین نه خیلی دم دست . خودت باش . کلا کسیکه ...

من خودم چادریم البته انتخاب خودم نبود خانوادم مجبورم کردن مشکلی هم ندارم

حالا میرم سر کلاس چادر در بیارم؟

من خودم چادریم البته انتخاب خودم نبود خانوادم مجبورم کردن مشکلی هم ندارمحالا میرم سر کلاس چادر در بی ...

چون انتخاب خودت نبوده . ببین بعد ازدواج میخوای چجوری بگردی . اگه تصمیم گرفتی پوششت چادر باشه ، نه . اگر ممکنه بذاریش کنار ؛ آره همین الان باید بطرفت بفهمونی که تمایل صد در صدی به پوشش چادر نداری . فردا نگن رنگ عوض کرد طرف.

چون انتخاب خودت نبوده . ببین بعد ازدواج میخوای چجوری بگردی . اگه تصمیم گرفتی پوششت چادر باشه ، نه . ...

داخل فامیل هامون کسی نداریم دوست و اینا هم آدم بدرد بخور نیست

باید دانشگاه جایی کسی پیدا کنم 

میخوام رفتارم خیلی اوکی باشه

ممنون از راهنماییت عزیزم

داخل فامیل هامون کسی نداریم دوست و اینا هم آدم بدرد بخور نیستباید دانشگاه جایی کسی پیدا کنم میخوام ر ...

فداتشم . فقط حواست باشه توی دانشگاه خیلی ها نقاب دارن ؛ خود واقعی‌شان نیستن و آنقدر باید زیرک باشی که اینو دربیاری که طرف چیه شخصیت واقعیش

حساب داری

عالیه . پس سعی کن به بهانه تبادل اطلاعات درسی ، به اونهاییکه بیشتر میاد سمتت و میدونی نیت سو ندارند؛ کم کم نزدیک شی و شخصیت واقعیشونو دربیاری البته در چهارچوب 

نشه بخاطر درآوردن شخصیت بری خونش 😅🤭😄😄😄