باردارمسنوکردم دکتر گفت کبد چرب و اوضاع وخیمه الان نوبت دکترم .تازه پنج ماهمه .داخل نت سرچ کردم چیزای وحشتناک نوشته از مرگ بچه تا خودم 🥲کسی بوده اینجوری باشه داخل بارداری ؟
اجیم انزیم های کبدش بالا بود،،، ی ماه زودتر بچه ش ب دنیا اورد
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡
اطلاعی ندارم ولی رلجب گوگلادم سرچ میکنه مینویسه دلم درد میکنه گوگل جواب میده سرطان و احتمال مرگ 🤣نت ...
نمیدونم پارسال سنو گفت هیچی نیست امسال نمیدونم چی شده یه دفعه اینقدر وحشتناک رفته بالا .علایم هم نداشتم رفتم دکتر واسه عفونت ادراری که داشتم سنو کامل نوشت که سنگ کلیه نداشته باشم نداشتم ولی
وای😥مال من که اوضاع خیلی خرابه تازه بیست و یه هفته امکان داره بگه سقط کن
ان شاالله مشکلی پیش نمیاد،،، رعایت کن ببین چی براش خوبه دارو گیاهی یا غذا،،،
اجیم 7 ماه ب بعد اینجوری شد گفتن باید بستری بشی خطرناکه ولی نشد خودش رعایت کرد یکم اومدن پایین تا اخر 8 ماه اورژانسی عملش کردن
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡