2777
2789
عنوان

کبد چرب در بارداری کسی داشته

127 بازدید | 19 پست

باردارم‌سنو‌کردم‌ دکتر گفت کبد چرب و اوضاع وخیمه الان نوبت دکترم .تازه پنج ماهمه .داخل نت سرچ کردم چیزای وحشتناک نوشته از مرگ بچه تا خودم 🥲کسی بوده این‌جوری باشه داخل بارداری ؟

اجیم انزیم های کبدش بالا بود،،، ی ماه زودتر بچه ش ب دنیا اورد

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

اطلاعی ندارم ولی رلجب گوگل

ادم سرچ میکنه مینویسه دلم درد میکنه گوگل جواب میده سرطان و احتمال مرگ 🤣

نترس بابا چیزی نیس گوگل همش همینه

برو دکتر غذای چرب خم نخور

چطور کبد چرب شده من فک میکردم این فقط مردا چرب میشن زنا چرب نمیشن

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطلاعی ندارم ولی رلجب گوگلادم سرچ میکنه مینویسه دلم درد میکنه گوگل جواب میده سرطان و احتمال مرگ 🤣نت ...

نمیدونم پارسال سنو گفت هیچی نیست امسال نمی‌دونم چی شده یه دفعه اینقدر وحشتناک رفته بالا .علایم هم نداشتم رفتم دکتر واسه عفونت ادراری که داشتم سنو کامل نوشت که سنگ کلیه نداشته باشم نداشتم ولی 

نمیدونم پارسال سنو گفت هیچی نیست امسال نمی‌دونم چی شده یه دفعه اینقدر وحشتناک رفته بالا

غذای چرب خوردی دیگ

عرق مشروبم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

کبد چرب ب غذای چرب ربطی نداره از شیرینی و نشاسته بالا میره کبد نمیتونه قند اضافه رو هضم کنه تبدیل م ...

مال شوهرمن از غذای چرب بود

قشنگ با غذای چرب دل درد میگیره الان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای😥مال من که اوضاع خیلی خرابه تازه بیست و یه هفته امکان داره بگه سقط کن

ان شاالله مشکلی پیش نمیاد،،، رعایت کن ببین چی براش خوبه دارو گیاهی یا غذا،،،

اجیم 7 ماه ب بعد اینجوری شد گفتن باید بستری بشی خطرناکه ولی نشد خودش رعایت کرد یکم اومدن پایین تا اخر 8 ماه اورژانسی عملش کردن

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡