2777
2789

عزیزم شما خوشت میاد کسی لوت بده؟ 

خود حضرت محمد گفته چقولی نکنید.. 

شما بری لو بدی بنظرت عواقب بدی برا خودت ندارع!؟ اگر دشمنت شد چی 

بعدم کسی که نخاد نمیره سمت ایناکسی ک خودش بخاد چه این آقا چ ده تا آقای دیگع جنسش جور میکنه 

و داخل کشور هزاران هزار هستن مگه فقط اونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک بر سرش بیشرف ، همین احمقا از این مشروب میگیرن یا کور و نابینا میشن یا اربده میکشن چاغو میزنن به ...

مشروب اصل باعث نابینایی نمیشه اونایی که باعث نابینایی میشه با الکل صنعتی ترکیب کردن

اونایی که اربده میزنن و چاقو میکشن با مشروب نیست بلکه اثر شیشه و این موارده

اخه نمیدونی چقدر عوارص دارهمن وحشت کردم امروز

خوب مثلا لوش بدی بعد چی میشه

پس فردا افتاد دنبالت میخوای چیکار کنی

کلی قاتل و مواد فروش و خائن دارن زندگی میکنن که کارشون از مشروب فروش هم بدتره

باورت میشه گروه ها و باند هایی که برای پخش و تولید مواد کار میکنن انقدر قدرت دارن که حتی ادم هم میکشن؟

تنهایی میخوای چیکار کنی؟چه قدرتی داری؟

خوددانید اگر من بودم این کار رو نمیکردم

والا بخدا چند نفر و لو بده انگار تولید کننده همین یه نفره😂😂

😂 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

مشروب اصل باعث نابینایی نمیشه اونایی که باعث نابینایی میشه با الکل صنعتی ترکیب کردناونایی که اربده م ...

خیلی واردی بچه ، خوردن این اهر عاقبت نداره برای ما هم دلیل چرت نتراش ، من خودم شیمی خوندم فرق اتانول و متانول رو خوب میدونم ولی تو تولید فقط یک تیکه چوب مهمه تا این رو به اون تبدیل کنه و مردم کوربشن ، بعد عریبده کشی و دعوا هم مال بد مستی و زیاده رویه شما هنوز به اون مرحله نرسیدی

خیلی واردی بچه ، خوردن این اهر عاقبت نداره برای ما هم دلیل چرت نتراش ، من خودم شیمی خوندم فرق اتانول ...

اوکی 

من نه خودم نه پدر و مادرم لب به سیگار و قلیون هم نزدیم جناب 

حتما اطرافیانتون به اون مرحله رسیدن دیدین دیگه

پیام بعدیتون هم بهم مربوط نیست قضاوت کردید منم قضاوت کردم 

من حرفم رو زدم استارتر جان انتخاب با خودته دوست داری لو بده

خیلی واردی بچه ، خوردن این اهر عاقبت نداره برای ما هم دلیل چرت نتراش ، من خودم شیمی خوندم فرق اتانول ...

بنظرم همچین تاپیکی کلا بیخوده خو طرف میفروشه بزار بفروشه بقیه نخرن نمیدونم چه سریه همش گیر میدن به تاپیک و حجاب و اینا ولی رشته شیمی خوبه حلاقل ادم میرونه چی به چیه

اره . هم یمشت مشروب خور هی میان ساختمونتون میرن . هم اینکه چند تا بدبخت دیگه عرق خور میشن

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

توروخدا کمک😭😭😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16663347/شمارو-به-خدای-احدو-واحد-کمکم-کنیدپناهی-جز-اینجا-ندارم-کمکم-کنید?postId=389961800

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

چنان جا نماز اب میکشن بابا به ما چه کل مواد فروش و مشروب فروشو لو بدن ۷۰ میلیون جمعیت ایران زندانن ج ...

لعنتی😂😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اوکی من نه خودم نه پدر و مادرم لب به سیگار و قلیون هم نزدیم جناب حتما اطرافیانتون به اون مرحله رسیدن ...

پس اگه ندیدی چطور با قدرت تمام دلیل میاری برا عربده‌کشی و کور شدن یا نشدن مشروب خور ؟؟؟  نه اطرافیان من فقط میکشن ما مال اطراف کرمان هستیم و اینجا کشیدن ازاده و تغریبا به جز جوون های امروزی همه اهلش هستن ولی حکم مشروب اینجا اعدامه