2777
2789
عنوان

کیک

135 بازدید | 19 پست

بچه ها شما تاحالا با خامه صبحانه خامه فرم گرفته برای کیک درست کردید؟؟خوب میشه؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی از قنادی ها اماده بگیری خوشمزه تره 

قیمتش چنده ؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
چقدر خامه میخوای برای چه کاری؟

میخوام برای وسط و تزیین کیک 

کیلویی سیزده تومن 

بنظرت برای ی کیک گرد نسبتا معمولی چقد خامه میخواد ؟؟از قنادی بگیرم

اره کاری نداره

خامه صبحانه رو با پودر قند مخلوط کن بستگی هم داره چقد خودتون شیرین دوس دارین تستش کن 

بعد از درجه کم هم زن شروع کن هی کم کم درجه رو زیاد کن یک ده مینی هم بزن 

بعد بذار تو فریزر تا خامت برفکی بشه ولی یخ نزنه 

بعد اگه میخوای خیلی سریع تر فرم بگیره دوقاشق پودر خانه اضافی کن سریع فرم میگیره اگه هم اضافی نکردی باید انقدر هم بزنی که حالت کف پیدا کنه و به پره های هم زن نچسبه

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘
اره کاری نداره خامه صبحانه رو با پودر قند مخلوط کن بستگی هم داره چقد خودتون شیرین دوس دارین تستش کن ...

تو گوگل خیلی سخت زده ک ب این راحتی نیس😁

خب پس دوتا خامه صبحونه با بالاترین درصد چربی پیدا کنید بریز تویه پارچه نازک مثل تنظیف یکم فشار بده تا اب اضافی اون بره .بعد با هفت قاشق پودر قند مخلوطش کن بزار فریزر تا یخ بزنه 

در بیار زیر کاسه خامه یه کاسه پر از یخ بزار شروع کن با درجه تند هم زدن کم کم پنج قاشق دسر فیت و فان وانیلی که همه سوپری ها دارن بریز توش تا کامل فرم بگیره .

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
خب پس دوتا خامه صبحونه با بالاترین درصد چربی پیدا کنید بریز تویه پارچه نازک مثل تنظیف یکم فشار بده ت ...

اون فیت فود چیه؟؟؟