2777
2789
کار خوبی کردی به نظرم من قبلا شاید ۴۰ روز ۵۰ روز یه بار پریود میشدم ولی خودم میشدم از وقتی داروهارو ...

این داروها ب درد هیچی نمیخورن  زهرمارن. 

من عامل اصلیش استرس بود چون بیماری روحی دارم  واسه همین تنبلی تخمدان شدید گرفته بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوماه قبل پریود نشدم در حد لک 

دکتر سونو دادم از قبل میدونستم تنبلی دارم خوب شدم ی مدت ولی باز الان تنبلی تخمدان گرفتم ماه قبل شدم این ماه درحد لک بودم ۶ روز امروز روز ۷ امه یکم بیشتر از قبل لک قهوه ای اومده:/

روز اول پریودمم دمنوش قائده اور رازیانه رو خوردم 😑

این داروها ب درد هیچی نمیخورن زهرمارن. من عامل اصلیش استرس بود چون بیماری روحی دارم واسه همین تنبل ...

دقیقااا استرس خیلی سمه

واسه من حس میکنم ارثیه چون از زمان بلوغ موی زائدو اینا خیلی داشتم 

ببین استارتر من متخصص نیستم اطلاع دقیقی ندارم

اما شنیدم از ی کسی  ک کارش این بوده

بعضی داروهای گیاهی هورمون زنانه دارن

ممکنه بدتر کیست تخمدان یا سینه بگیرید

تحقیق کن مدیون بدنت نشی

برا منم شده خیلی ام حس خوبی داد فک کردم کیستی چیزیه رفتم سرچ کردم فهمیدم گاهی دیواره رحم اینجوری میا ...

حالا هرچی بود بابونه که میخوردم راحت میشدم از این کثیفی ها و خیلی دل و کمرم دردش خوب میشد

سونو هم که رفتم گفت دیگه کیست نداری

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️