2777
2789
عنوان

بیاااااااین

123 بازدید | 15 پست

سلام به همگی

خانوما بیاین 

بیاین تاتعریف کنم امروز چیشد

همشو نوشتم الان کپی میکنم

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

اومدیم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

پسرمو پیش یه متخصص میبرم که عصرهامطبه وصبح ها بخش نوزدان نارس بزرگترین بیمارستان دولتی

امروز رفتم اونجا تابلکه قبل یابعد ویزیتش بتونم ببینمش ومشکل پسرمو بگم چه چیزایی دیدم

زایشگاه ونوزدان نارس درب ورودی بخش هاتقریبا روبه روی همه

خانومه دخترش پیش فوق تخصص طب مادروجنین بوده دردش میگیره میبرن دکتر میگه چیزمهمی نیست دهانه ی رحمش بسته فقط ببرین بیمارستان امام تا اونجا استراحت مطلق باشه دخترشو اورده بود ازبس معاینه شد دردش بیشتر شد به زور زایمانش کردن اونم توی چه وضعیت بدی...

خانومه 2 ساعت داشت دادمیزد میگفت چرا کمکش نمیکنید زایمان کنه پاهای بچه رومن مادردیدم چرا توی ماما کاری نمیکنی

ازبیمارستان زنگ زدن به دکترش چون دکترش سه قلوحامله ست گفته بود حالم خوب نیست نمیتونم بیام

به انتظامات ورودی زایشگاه میگفت دو دقیقه بزار برم ببینم زایمان کرده یانه..

اخرسر بهش گفت خودت بکشی اگه مادری بکشی

چرا توی بیمارستان های دولتی اینقدر اذیت میکنن؟

خیلی ناراحتم

بخاطربی مسئولیتی بعضی افرادباید اینجوری بچه ش روازدست بده

دلم کباب شد بهش گفتم کاش میبردی خونه پیش خودتون بعد اگه دردش خیلی زیاد میشد میبردین بیمارستان

گفت اره اشتباه کردم...

خیلی ناراحتم دختره کم سن وسال بود

لعنت به زایمان زودرس

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

تموم شد بریم😆

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
مرد بچه؟😢

اره دختره گفت تابه دنیا اومدیه نفس زد وتمام

قسمت بوده عزیزم نوزادی بهشتی خدا صبر بده بهشون

مثلا دیدم یکی زیرشکمشو گرفته یکی دیگه بالباس سبز میدوه بهش میگه بدو خانوم بدو

دنبالش به خانومه گفتم چشه گفت هیچی یه کلیه داره مشکل قلبی هم داره

ازصبح داره گریه میکنه سزارینیه الان دارن باپای خودش میبرنش اتاق عمل

زایشگاه واتاق عمل 2 طبقه فاصله داشتن